ΑΕΣΧ Πυλαίας- Ζαφειράκης Νάουσας (10/12, 20.30)

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Πυλαία και Ζαφειράκης που βρίσκονται στους 7 πόντους (μαζί με τον Ιωνικό) θα συγκρουστούν με το νικητή να παίρνει πλεονέκτημα ενόψει της συνέχειας. Στον πρώτο γύρο η ομάδα της Πυλαίας είχε κερδίσει το ματς που έγινε στη Βέροια, αλλά τώρα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά με τον Ζαφειράκη να έχει βρει ρυθμό και να είναι σαφέστατα πιο έτοιμος.
Ο Σειρεκίδης θα λείψει και πάλι για τους γηπεδούχους που θα τον περιμένουν πλέον τη νέα χρονιά.

Δηλώσεις
Μπάμπης Ανανιάδης (τεχνικός Πυλαίας): «Θα είναι ένα δύσκολο ματς, περιμένουμε ένα ντέρμπι. Είναι ένα δεύτερο συνεχόμενο ματς στην έδρα μας μετά τη ΧΑΝΘ και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Οι ειδικές καταστάσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Η εικόνα του Ζαφειράκη είναι καλή, έχει κάνει σημαντικές νίκες, αλλά και εμείς είμαστε σε ένα καλό φεγγάρι και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Κώστας Δεληγιάννης (προπονητής Ζαφειράκη): «Παρά τη δύσκολη εβδομάδα που είχαμε λόγω ιώσεων, πιστεύω όλοι θα είμαστε έτοιμοι για αυτό το σημαντικό το ματς. Δεν πρέπει να μας παραπλανήσει η βαθμολογική θέση της Πυλαίας που είναι μια γεμάτη και επικίνδυνη ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αν τα καταφέρουμε νομίζω θα πάρουμε κάτι από το ματς».

(Ζήσης- Χαραλαμπίδης, Μεϊμαρίδης)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=mSh5cfI3YnI