Αλεξανδρίδης: «Δοκιμάσαμε τους εαυτούς μας σε όλα τα επίπεδα στην Μεσογειάδα»

Αλεξανδρίδης

Μπορεί η Εθνική ομάδα των Εφήβων να μην πέτυχε το «πλασάρισμα» που επιθυμούσε και μπορούσε να πετύχει στην 17η Μεσογειάδα, βάση των ικανοτήτων και του ταλέντου που διαθέτει, σίγουρα όμως η συγκεκριμένη διοργάνωση έδωσε την ευκαιρία στους ίδιους τους αθλητές να τεστάρουν τους εαυτούς τους ενόψει του Πανευρωπαϊκού και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» και αθλητής του ΑΕΣΧ Πυλαίας Πανταλέων Αλεξανδρίδης, μίλησε στο e-handball.gr για την προσπάθεια που έκανε αυτός και οι συμπαίκτες τους στο τουρνουά που μόλις ολοκληρώθηκε, κάνοντας παράλληλα και έναν μικρό απολογισμό.

«Τελείωσε μια διοργάνωση για εμάς την οποία εξαρχής την προσεγγίσαμε σαν μια πρόβα για το Πανευρωπαϊκό Β κατηγορίας το καλοκαίρι και το Παγκόσμιο του 2021 που θα γίνει στην χώρα μας. Δοκιμάσαμε τους εαυτούς μας τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο ψυχολογικό, αφού είναι δεδομένο ότι πρέπει να διαχειριστούμε και τα δύο σε μια τέτοια διοργάνωση. Βγάλαμε αρκετά συμπεράσματα από όλο αυτό.

Τα θετικά στοιχεία τα κρατάμε ως οδηγό για το μέλλον. Τα αρνητικά θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε από εδώ και στο εξής. Παρά το κακό μας ξεκίνημα στην διοργάνωση, καταφέραμε να διαχειριστούμε την κατάσταση και αλλάξαμε το αγωνιστικό μας πρόσωπο. Ίσως να αδικήσαμε και τους εαυτούς μας στο ξεκίνημα. Η ένατη θέση δεν σημαίνει κάτι όμως αυτήν την στιγμή.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα για όλη την προσπάθεια αυτές τις μέρες. Έχουμε πίστη στο σύνολο όλοι μας και είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν θα πρέπει για το κάτι παραπάνω που θέλουμε να πετύχουμε», ήταν τα λόγια του 18χρονου αθλητή.