Αλλοιωση αποτελέσματος καταγγέλλουν στην Πυλαία

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Δράμας 1986 για τη σημερινή της νίκη.
Η Δράμα, μία ομάδα που μας συνδέει μόνο φιλία με παίκτες, προπονητές και παράγοντες και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Πάντα ήταν, είναι και θα είναι για μας, μόνο 60 λεπτά διαφοράς, μάχης για τη νίκη.
Σήμερα, στο γήπεδο ” Κραχτίδης” στη Δράμα, γίναμε δυστυχώς, μάρτυρες μιας καταφανεστατης αδικίας, μιας αλλοίωσης αποτελέσματος.
Δεν θα μιλήσουμε για διαιτησία. Δεν συνηθίζουμε να χρεώνουμε τις ήττες μας σε διαιτητές, άσχετα από την απόδοσή τους.
Σήμερα, θα μιλήσουμε για γραμματεία και παρατηρητές. Σήμερα, λοιπόν, το ζήσαμε κι αυτό. Τι συνέβη;
Στο 59:18 δεχόμαστε γκολ. Η Δράμα προηγείται με 32 – 31 και πάμε στη σέντρα. Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΝΙΚΟΛΙΤΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΌΜΙΖΕ, ΠΩΣ ΈΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΉ ΓΙΑ ΆΜΥΝΑ, ΜΠΉΚΕ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΑΤΆΛΑΒΕ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΑΛΛΑΓΉ. ΚΑΤΆΛΑΒΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΈΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΠΆΓΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ, ΑΦΟΎ ΈΚΑΝΕ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 3 ΜΈΤΡΑ ΜΈΣΑ. Η ΔΡΆΜΑ, ΛΟΙΠΌΝ, ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ, ΈΠΑΙΖΕ ΜΕ 8 ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΗΠΈΔΟΥ……
Το αντιληφθηκαμε αμέσως στον πάγκο και ζητήσαμε από τον παρατηρητή του αγώνα κ. Χατζηγεωργιου την τιμωρία του παίκτη με διλεπτη αποβολή, όπως προβλέπει ο κανονισμός.
ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΎ, Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΉΣ ΔΙΈΚΟΨΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ, ΚΆΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΈΣ, ΤΙΜΏΡΗΣΕ ΜΕ ΔΙΛΕΠΤΗ ΑΠΟΒΟΛΉ ΤΟΝ ΠΑΊΚΤΗ ΜΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, ΔΙΌΤΙ ΤΌΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ….. ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑΓΉ…..
Μετά το πέρας της σύσκεψης του με τους διαιτητές, αποφάσισε να τιμωρήσει και τον προπονητή της Πυλαίας, Μπάμπη Ανανιαδη, γιατί ζητούσε επίμονα την απόδοση δικαιοσύνης. Δηλαδή, την διλεπτη αποβολή του ΝΙΚΟΛΙΤΣ.
Έτσι λοιπόν, αφού δεχθήκαμε 2 αποβολές, αντί να παίξουμε εμείς την ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ επίθεση με παίκτη παραπάνω, βρεθήκαμε να παίζουμε άμυνα με 2 παίκτες λιγότερους.
Δυστυχώς, σήμερα το είδαμε κι αυτό. Το ζήσαμε κι αυτό. ΞΕΚΆΘΑΡΗ ΑΛΛΟΊΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ…..
ΚΡΊΜΑ….γιατί….
Είναι γεγονός, ότι οι προσπάθειες των σωματείων γίνονται βορά, σε ανθρώπους που δεν σέβονται το fair play στον αθλητισμό.
Είναι ντροπή, γιατί και η Πυλαία εκπροσώπησε και η Δράμα εκπροσωπεί επάξια το ελληνικό χάντμπολ στην Ευρώπη.
Καιρός είναι κάποιοι να πάρουν αποφάσεις, αν με την παρουσία τους κοσμούν, πλέον, το χώρο του αθλητισμου ή τον περιφρονούν.
Επιπρόσθετα, καθίσταται οξύμωρο αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, να κρίνει και να βαθμολογεί τους διαιτητές του αγώνα.
Κανείς στο απυρόβλητο, κανείς χωρίς συνέπειες, κάποιοι πληρώνουμε ακριβά τα ακούσια ή εκούσια λάθη κάποιων. Κάποιοι, έστω για τη τρέλα μας, χάνουμε τα σπίτια μας ολόκληρα Σαββατοκύριακα.
Είναι κρίμα. Αν μη τι άλλο, σεβαστείτε τον κόπο μας, σεβαστείτε την προσπάθεια μας. Αν όχι τη δική μας, σεβαστείτε τους αθλητές μας και τους προπονητές μας.
ΚΡΊΜΑ…..