Αναχώρησε για τη Μάλτα ο ΠΑΟΚ

Αναχώρησε με προορισμό την Μάλτα, το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ Mateco, προκειμένου να αγωνιστεί στους διπλούς αγώνες κόντρα στην Kavallieri RS3, στο πλαίσιο του Round 3 του EHF European Cup.  

Τα κορίτσια του Δικεφάλου, ξεκίνησαν νωρίς το πρωί από το Αεροδρόμιο Μακεδονία με προορισμό την Αθήνα, και από την πρωτεύουσα της Ελλάδας με προορισμό την Μάλτα.  

 Η αποστολή του ΠΑΟΚ Mateco δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα πριν ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, το τεχνικό τιμ και τις παίκτριες να δίνουν κανονικά το παρών, αφού τα covid test που πραγματοποιήθηκαν πριν το ταξίδι βγήκαν όλα αρνητικά.  

 Στα αξιοσημείωτα, στο ταμπλό αναχωρήσεων στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», κάτω από τον αριθμό της πτήσης και τον προορισμό, περνούσε μήνυμα που έγραφε «PAOKARA PROKRISI».  

Η άφιξη του ΠΑΟΚ Mateco στη Μάλτα ήταν προγραμματισμένη στις 14:00 (ώρα Ελλάδος), και αφού χαλαρώσει η ομάδα από την… ταλαιπωρία του ταξιδιού, θα μεταβεί στο γήπεδο των δύο αναμετρήσεων προκειμένου να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση. Η τελευταία προπόνηση πριν τον πρώτο αγώνα θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου, η οποία θα έχει χαρακτήρα… ξεμουδιάσματος. 

 

Η Μαρία Χατζηπαρασίδου δήλωσε:
 
«Πρώτα απ’ όλα εύχομαι όλος ο κόσμος να είναι καλά, να έχει την υγεία του, και να σκέφτεται θετικά. Είναι για όλους δύσκολα αλλά θα το ξεπεράσουμε και αυτό.  
 
Για τα δύο επερχόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όλη η ομάδα είναι πρώτα απ’ όλα ενθουσιασμένη και χαρούμενη που της δίνεται η δυνατότητα να μπορέσει να πάρει μέρος σε αυτά.  
 
Σίγουρα η προετοιμασία μας δεν είναι η ιδανική, δηλαδή αυτή που θα ήθελε κάθε αθλητής και το προπονητικό τιμ, αλλά ο καθένας από την πλευρά του δουλεύει έτσι ώστε η ομάδα να βγάλει το μέταλλο που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια.  
 
Σκέφτομαι αισιόδοξα και πιστεύω θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει». 

 

Πηγή: acpaok.gr