Αναπτυξιακές δράσεις στον Δήμο Δοξάτου

Το νεοσύστατο σωματείο του Φοίνικα, στο μικρό διάστημα από την ίδρυσή του και στην προσπάθειά του να κάνει γνωστό το άθλημα της χειροσφαίρισης στο Δήμο Δοξάτου, πραγματοποίησε σειρά από δράσεις στις τοπικές κοινότητες Κυργίων, Αγίου Αθανασίου και Καλαμπακίου.

Μέλη της διοίκησης και προπονητές της ομάδας, επισκέφθηκαν δημοτικά σχολεία στις παραπάνω κοινότητες και στήνοντας γήπεδα Handball έφεραν σε επαφή με το άθλημα, τους μικρούς μαθητές, οι οποίοι έδειξαν ενθουσιασμένοι!

Διοργανώθηκαν επίσης αγώνες επίδειξης Street Handball στις 18 και 19 Οκτωβρίου 2019 στις κοινότητες Κυργίων και Καλαμπακίου αντίστοιχα, όπου όλα τα παιδιά που προσήλθαν είχαν τη χαρά να συμμετέχουν σε φιλικούς αγώνες και παιχνίδια ευστοχίας.

Ευχαριστήριο μήνυμα του σωματείου

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους διευθυντές και δασκάλους των δημοτικών σχολείων, που μας δέχθηκαν με χαρά στα σχολεία τους, το Δήμο Δοξάτου, τους προέδρους ΤΣΕΚΟΥΡΑ Γεώργιο και ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, καθώς και τα τοπικά συμβούλια των κοινοτήτων Κυργίων και Καλαμπακίου αντίστοιχα, οι οποίοι αγκάλιασαν την προσπάθεια και βοήθησαν να υλοποιήσουμε τις δράσεις, τον αντιδήμαρχο ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Ιπποκράτη για την παρουσία του και στις δύο -2- δράσεις, τον αντιδήμαρχο ΜΠΕΡΜΠΕΡΙΔΗ Αθανάσιο για την άμεση βοήθειά του σε τεχνικό πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε, τον σύλλογο Γ.Σ. Δράμα 1986 και τους προπονητές του ΣΑΠΟΥΝΙΔΗ Βασίλειο, ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Αγγελική και τον πρωτεργάτη ΤΟΓΑΝΙΔΗ Θεόδωρο για τη συμμετοχή τμημάτων στις δράσεις αλλά και την παραχώρηση απαραίτητου υλικού, την παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Beach Handball ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ Ελένη που μας τίμησε με την παρουσία της, τον Ερυθρό Σταυρό Δράμας για τη συμμετοχή εθελοντών του στις πρώτες βοήθειες, τον DJ Simos για την μουσική κάλυψη στα Κύργια, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και όλους τους γονείς των παιδιών που μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή!

Δεν σταματάμε όμως εδώ!!! Θα συνεχίσουμε τις δράσεις και στις υπόλοιπες κοινότητες του Δήμου, ώστε η προσπάθεια που ξεκινήσαμε να γίνει γνωστή και να φτάσει σε όλα τα παιδιά του Δήμου!!!”

Δελτίο Τύπου Α.Σ. Χειροσφαίρισης “Φοίνικας”