Απέκτησε τον Παπαδάκη ο Δούκας

Την απόκτηση του Γιάννη Παπαδάκη ανακοίνωσε η ομάδα του Δούκα. Ο 22χρονος πίβοτ στις πρώτες του δηλώσεις ευχαρίστησε  τη διοίκηση και την ομάδα, ενώ παράλληλα ευχήθηκε υγεία, ώστε να δουλέψουν και να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

Η ανακοίνωση του ΑΣΕΔ:

Ο 22χρονος πίβοτ έκανε τα πρώτα του χαντμπολικα βήματα στον ΙΕΚ Ξυνή – Δικέας όπου είχε προπονητή στα ηλικιακά τμήματα τον Κωστή Μπούνα. Στη συνέχεια ακολούθησε ο Αθηναϊκός στον οποίο αγωνίστηκε δύο χρόνια ενώ την περσινή σεζόν έπαιξε στον Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων. 

Ο Γιάννης Παπαδάκης ακολουθεί ήδη πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης και στις δηλώσεις του για τη μεταγραφή του στον Σύλλογο των Εκπαιδευτηρίων τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελώ και εγώ πλέον μέρος ενός ιστορικού σωματίου όπως είναι ο Δούκας, που τα τελευταία χρόνια έχει πλάνο να επενδύει σε νεαρούς αθλητές και παράλληλα να παραμένει ανταγωνιστικός. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΑΣΕΔ, τον μάνατζερ της ομάδας Γρηγόρη Χατσατουριάν και τον Coach Μπούνα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου να έχουμε υγεία να δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο και να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας». 

Η Διοίκηση του ΑΣΕ Δούκα καλωσορίζει τον Γιάννη Παπαδάκη στην ομάδα και του εύχεται μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και γεμάτη νίκες!!!