Απών ο Ντράσκιτς, ερωτηματικό ο Κουρουτζίδης

Μετά την σημαντική νίκη στο Κραχτίδης με την Πυλαία ήρθε μια διακοπή δύο εβδομάδων λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας ανδρών, η οποία πέτυχε δύο μεγάλες νίκες. Οι Δραμινοί δούλεψαν σκληρά έκαναν ένα φιλικό στην Θεσσαλονίκη και το Σάββατο θα προσπαθήσουν να δείξουν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι έχουν απέναντι τους έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο αλλά θέλουν να συνεχίσουν το σερί πολύ καλών εμφανίσεων.

Η Δραμινή ομάδα πολύ πιθανόν θα παραταχθεί χωρίς τον Ντράσκιτς που υπέστη το Σάββατο διάστρεμμα και υποβάλλεται σε εντατικές φυσικοθεραπείες, ενώ ερωτηματικό είναι και η παρουσία του Κουρουτζίδη, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους. Το πρόβλημα στην παλάμη συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Τουνγκελίδη, αλλά παρόλα τα προβλήματα οι Δραμινοί είναι αποφασισμένοι να παλέψουν σκληρά.

Ο Ευγένιος Τουνγκελίδης δήλωσε για το παιχνίδι: «Μετά την διακοπή λόγω της εθνικής ομάδας ξανά μπαίνουμε στην δράση, δουλέψαμε σκληρά αυτές τις μέρες παίξαμε και ένα δυνατό φιλικό όπως και κάποια εσωτερικά φιλικά. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού καθώς θα αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα του ελληνικού χάντμπολ εκτός έδρας. Αυτή τη στιγμή είμαστε έναν βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσουμε παρά τους τραυματισμούς που έχουμε να πάρουμε κάποιον βαθμό η βαθμούς από αυτό το παιχνίδι . Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και να μην μας παρασύρει ο ρυθμός του ΠΑΟΚ ο οποίος έχει πολύ δυνατά ξεσπάσματα στο παιχνίδι του».