«Καταρχάς εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και όλη αυτή η δύσκολη συγκυρία να μας οδηγήσει στο να γίνουμε δυνατότεροι. Όσον αφορά την νέα μου ομάδα, τον ΑΣΕ Δούκα, δεν θέλω να υποσχεθώ πολλά, πάρα μόνο ότι εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δουλέψουμε σκληρά και με συνέπεια για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο για την ομάδα την ερχόμενη σεζόν. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αερωπό για την άψογη συνεργασία και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια»

Από την πλευρά του ο team μάνατζερ της ανδρικής ομάδας, Γρηγόρης Χατσατουριάν επεσήμανε για την πρώτη μεταγραφή των «μπλε»: «Ο Διογένης αποτελούσε μεταγραφικό στόχο από την περασμένη χρονιά. Έστω και με μια μικρή καθυστέρηση θα φορέσει τη φανέλα του ΑΣΕΔ και θα αποτελέσει ένα σημαντικό γρανάζι της φετινής ομάδας. Τον καλοσορίζω στην οικογένειά μας, εύχομαι οι άριστες συνθήκες που θα συναντήσει να τον βοηθήσουν να ξεδιπλώσει ακόμη περισσότερο το ταλέντο του. Του εύχομαι δουλειά , δουλειά και πάλι… δουλειά ώστε να καταφέρει να ανεβάσει το αγωνιστικό του επίπεδο εκεί που ο ίδιος το επιθυμεί».

Η Διοίκηση του ΑΣΕΔ καλοσωρίζει τον Διογένη Αποστολίδη στην ομάδα και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές νίκες…