Αποθεώθηκε ο «Μπάκα»

ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Όπως πάντα η παρουσία του Χριστόφορου Μπακαούκα στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ δεν περνάει απαρατήρητη από τους οπαδούς της ΑΕΚ. Άλλωστε, ο επί σειρά ετών πρώτος σκόρερ της Handball Premier έχει τιμήσει την φανέλα της Ένωσης και έχει ξεχωριστό δέσιμο με τους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς, έστω κι αν πλέον κάθεται στον πάγκο αντίπαλης ομάδας, της Σαλαμίνας εν προκειμένω.

«Είναι πολύ μεγάλη η χαρά για εμένα που δεν με ξεχνάει ο κόσμος και ούτε εγώ τον ξεχνάω. Και αυτός είναι πολύ σημαντικό στον αθλητισμό και τον μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ» σχολίασε αρχικά στο e-handball.gr ο «Μπάκα».

«Είπα στους αθλητές μου πως υπάρχουν παίκτες στην ΑΕΚ που του χρόνου μπορεί να μην παίζουν στην Ελλάδα. Πρέπει να μπουν και να το χαρούν. Άλλους στόχους έχει η ΑΕΚ, άλλους στόχους έχουμε εμείς που θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Δεν είμαστε επαγγελματίες. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ και προσπαθώ να τους περάσω να έρχονται στην προπόνηση και να περνάνε καλά. Να έρχονται και να φεύγουν ευχαριστημένοι. Αυτό είναι το κέρδος μας» σχολίασε αναφερόμενός στο ματς αλλά και στους στόχους της Σαλαμίνας, ενώ κάλεσε τον κόσμο του νησιού να πάει στο γήπεδο: «Περιμένουμε τον κόσμο της Σαλαμίνας να έρθει στο ματς με τον Δούκα. Τον χρειαζόμαστε».