Άρχισαν προπονήσεις στον Ιωνικό- Αρνητικά όλα τα τεστ

Ύστερα από τα θετικά κρούσματα COVID-19 πλέον η ομάδα του Ιωνικού επέστρεψε στο γήπεδο και στις προπονήσεις μετά από 16 μέρες αποχής, καθώς όσοι νόσησαν έχουν αναρρώσει πλήρως και έχουν αρνητικά τεστ.

Η ανάρτηση του συλλόγου:

Μετά από μία δύσκολη διαδικασία στην οποία υποβλήθηκε η ομάδα μας μετά από τα θετικά κρούσματα COVID-19 είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι εχθές επιστρέψαμε πλέον σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης , στο γήπεδο μας , μετά από 16 μέρες αποχής . Όσοι νόσησαν πλέον έχουν αναρρώσει πλήρως και έχουν αρνητικά τεστ στην κατοχή τους . Όλοι επίσης οι παίχτες/προπονητές και άνθρωποι της ομάδας πέρασαν από συνεχείς μοριακές εξετάσεις όλες τις προηγούμενες μέρες τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και συμβουλές των γιατρών . Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα δύσκολα πλέον είναι πίσω μας και όλοι μαζί πιο δυνατοί συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για την επίτευξη των στόχων μας .  

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την ΟΧΕ/ΔΕΠ που έκανε δεκτό το αίτημα μας να μας δοθεί ρεπό την πρώτη αγωνιστική της Handball Premier , αναγνωρίζοντας τις αντικειμενικές δυσκολίες που είχαμε στην προετοιμασία του συλλόγου μας . 

Τέλος, θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν και ήταν δίπλα μας αυτό το διάστημα , τις ομάδες , του αθλητές και τους παράγοντες του αθλήματος . 

Υγεία σε όλους και καλή Αρχή ! ! !