Αρχίζουν οι μεταδόσεις της ΕΡΤ

Όπως σας είχε ενημερώσει το e-handball.gr το πρωτάθλημα της Handball Premier, επιστρέφει στην ΕΡΤ και μάλιστα από την 5η αγωνιστική.

Αυτό ανακοινώθηκε και επίσημα σήμερα από την Ομοσπονδία.

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ότι από την 5η αγωνιστική της Handball Premier που θα διεξαχθεί αυτή την εβδομάδα, θα ξεκινήσουν οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ΕΡΤ που αφορούν το πρωτάθλημα.

Ο πρώτος αγώνας που θα μεταδοθεί είναι το ΑΕΚ- Διομήδης Άργους, την Δευτέρα στις 20:30

Από κει και πέρα η Ομοσπονδία βρίσκεται σε συζητήσεις με την Δημόσια Τηλεόραση αναφορικά με την ημέρα και ώρα των τηλεοπτικών αγώνων και σύντομα θα ανακοινωθεί και το τηλεοπτικό πρόγραμμα έως το φινάλε του πρώτου γύρου».

Πρόταση για Κυριακή 14:00 τα τηλεοπτικά

Από κει και πέρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ομοσπονδία έχει προτείνει στην ΕΡΤ την Κυριακή και ώρα 14:00 για τα τηλεοπτικά παιχνίδια.

Αυτό προέκυψε μετά από επικοινωνία με τα σωματεία, αφού είναι δεδομένο ότι τις καθημερινές (Παρασκευή ή Δευτέρα που πρότεινε αρχικά η ΕΡΤ) είναι πολύ δύσκολη η μετακίνηση των ομάδων για πολλούς και διαφόρους λόγους.

Η ΟΧΕ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Δημόσια Τηλεόραση για την καλύτερη δυνατή λύση και όσον αφορά την προβολή του πρωταθλήματος, αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση των ομάδων.

Πάντως δεδομένο είναι και το φορτωμένο πρόγραμμα της ΕΡΤ, αφού προστέθηκε άλλη μια κατηγορία στο ποδόσφαιρο (τρεις το σύνολο) σε σχέση με πέρσι, ενώ επίσης υπάρχει το μπάσκετ, το βόλεϊ και το πόλο.

Στην προκειμένη περίπτωση του ΑΕΚ- Διομήδης, η Κυριακή αποκλείστηκε, αφού είναι γνωστό το πρόβλημα που υπάρχει στο ΟΑΚΑ όταν υπάρχουν αγώνες ποδοσφαίρου (ΑΕΚ ή Παναθηναϊκού) ή μπάσκετ (Παναθηναϊκού) την ίδια ημέρα, όπως συμβαίνει αυτή την εβδομάδα.