Άρης: Νέα όλα, αλλά σταθερή η νοοτροπία, η συλλογικότητα και η σοβαρή δουλειά

Η ανακοίνωση του Άρη Νίκαιας:
Η αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και είναι σημαντικό αυτό για εμάς γιατί δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι διασχίζουμε μια μεταβατική περίοδο με νέα στοιχεία, νέος προπονητής, νέα έδρα ακόμη όχι προσβάσιμη για αγώνες, νέα παιδιά από τις υποδομές μας καθιερώνονται στην ομάδα, σταθερά ανερχόμενες ακαδημίες, και δυνατά γυναικεία τμήματα με προοδευτική εξέλιξη προς στα ιστορικά μας πρότυπα. Νέα όλα, αλλά σταθερή η νοοτροπία, η συλλογικότητα και η σοβαρή δουλειά.
Ο Τάκης Μελετάκος δεν είναι πια στον πάγκο της ομάδας αλλά συμβάλλει τα μέγιστα στο συλλογικό όραμα.
Εν μέσω δυσκολιών πανδημίας και δίχως γήπεδο, οι αθλητές μας διακρίθηκαν και πήραν 2 τρίτες πανελλήνιες θέσεις και μια 5η στα μοριοδοτούμενα.
Ξεκινώντας η νέα αγωνιστική περίοδος λοιπόν, με μια άξια και σημαντική νίκη της αντρικής ομάδας, αποχαιρετάμε με σεβασμό ευγνωμοσύνη και αναγνώριση ότι μας δένει με το χτες και ευχαριστώντας όσους μας υποστηρίζουν με τον τρόπο τους, δίνουμε συνέχεια μαζί, ενωμένοι για να γράψουμε το μέλλον, με δυσκολίες με αμφιβολίες με ασταθή στοιχεία, αλλά αυτή είναι η αλήθεια στη ζωή, προχωράς, γνωρίζοντας πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, με αγάπη και ευθύνη για ότι κάνεις με επιμονή που σου παρέχουν τα κίνητρα. οι αρχές και το αθλητικό σου όραμα.
Καλή μας συνέχεια λοιπόν. με επιτυχίες, που δεν είναι πάντα αγωνιστικές αλλά έργου, δεοντολογικές και παιδείας.