Αρβανίτης: «Βασικό μας όπλο η ενέργεια»

Η Εθνική ομάδα των Ανδρών επικράτησε με 31-18 της αντίστοιχης της Κύπρου στο γήπεδο Τάσσος Παπαδόπουλος «Ελευθερία» για την 1η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2021.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Αρβανίτης, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ για την ενέργεια και την σοβαρότητα που έβγαλε η «γαλανόλευκη» στο γήπεδο, την ετοιμότητα των παικτών του, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αξιόμαχη ομάδα της Κύπρου.

 «Ξεκινήσαμε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα, βγάζοντας ενέργεια που είναι το βασικό μας όπλο. Ο αντίπαλος δεν μπορούσε να ακολουθήσει αυτόν τον ρυθμό παιχνιδιού. Θα υπήρχε ανησυχία αν παίζαμε μια ταχύτητα χαμηλότερα, όμως δεν είχαμε πρόβλημα. Η Κύπρος είναι μια αξιόμαχη ομάδα και αυτό θα φανεί στην συνέχεια. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι εμείς βρισκόμαστε σε άλλες ταχύτητες στο εγχώριο πρωτάθλημα μας, που έχει αρχίσει εδώ και καιρό, με τους αθλητές του Ολυμπιακού μάλιστα να έχουν δώσει και τέσσερα ευρωπαϊκά ματς», ήταν τα λόγια του Έλληνα κόουτς.