ΑΣΕ Δούκα- ΕΣΝ Βριλησσίων (26/11, 18:00)

Στην Αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί το ντέρμπι των Βορείων Προαστίων ανάμεσα στον ΑΣΕ Δούκα και τα Βριλήσσια. Ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες είναι έτοιμες για να διεκδικήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα το οποίο θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία στον βαθμολογικό πίνακα. Οι γηπεδούχοι, θέλουν να κλείσουν την κακή παρένθεση μέσα στην Νάουσα και έχοντας τον κόσμο τους στο πλευρό τους να διεκδικήσουν την τέταρτη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, η ομάδα του Θάνου Τούτση προέρχεται από ένα μεγάλο «διπλό» μέσα στο Άργος και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να κυνηγήσει μια ακόμα εκτός έδρας επικράτηση. Το παιχνίδι έχει και τις ιδιαιτερότητες του, μιας και ο Γιώργος Τόμπρος που φόρεσε για περισσότερα από 20 χρόνια τη φανέλα του ΑΣΕΔ επιστρέφει ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ.
Δηλώσεις
Κώστας Ντούνης (Παίκτης ΑΣΕ Δούκα): «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε εντός έδρας την ομάδας των Βριλησσίων. Πρόκειται για μια επικίνδυνη ομάδα που στην καλή της μέρα δείχνει ότι μπορεί να πάρει μεγάλα αποτελέσματα. Εμείς από την πλευρά μας προερχόμαστε από ένα σερί αγώνων που αντεπεξήλθαμε πάρα πολύ καλά, με εξαίρεση το τελευταίο ματς. στη Νάουσα που παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών δώσαμε το 100%. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά παραμένοντας πιστοί στο πλάνο μας και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να πάρουμε τους δύο βαθμούς. Για εμένα το παιχνίδι του Σαββάτου έχει την ιδιαιτερότητα του καθώς θα βρεθώ για πρώτη φορά αντίπαλος με τον πρώην παίκτη του ΑΣΕΔ και νυν των Βριλησσίων, Γιώργο Τόμπρο. Ένας άνθρωπος με τον οποίο ήρθα πολύ κοντά από την πρώτη μέρα που ενσωματώθηκα στον Δούκα, μας συνδέει στενή φιλία και έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα μας. Σίγουρα θα είναι μια ακόμα ξεχωριστή στιγμή από αυτές που μόνο ο αθλητισμός μας προσφέρει».
Θάνος Τούτσης (προπονητής Βριλησσίων): Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που έρχεται έπειτα από μια πολύ μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα του Διομήδη Άργους. Επιβάλλεται να διαχειριστούμε τον ενθουσιασμό της νίκης μας και να μείνουμε προσηλωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο. Ο Δούκας είναι μια ομάδα που για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα πρέπει τόσο η αμυντική όσο και η επιθετική μας λειτουργία να κυμανθούν σε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Είμαστε το αουτσάιντερ αλλά τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα έχουν δείξει πως αυτός ο τίτλος μας ταιριάζει».

Διαιτητές: Γράψας- Κυριακού
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@asedoukas