ΑΣΕ Δούκα- Ιωνικός Affidea (1/2, 21.00)

Στην αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης», στο ΟΑΚΑ ο ΑΣΕΔ θα υποδεχτεί τον Ιωνικό Αffidea για το τελευταίο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Handball Premier. Ο γηπεδούχος Δούκας προέρχεται από μια σπουδαία πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς απέκλεισε τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Ιωνικός ΝΦ, την προηγούμενη αγωνιστική, πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Βianco Monte Δράμας ’86 (30-19). Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για τους δικούς του λόγους. Οι μεν γηπεδούχοι για να συνεχίσουν την ανοδική πορεία στο βαθμολογικό πίνακα, οι δε φιλοξενούμενοι για να κάνουν ένα ακόμα ουσιαστικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Κώστας Ντούνης (παίκτης ΑΣΕ Δούκα): «Η ομάδα μας προέρχεται από μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Η νίκη επί του ΠΑΟΚ και η επιστροφή στο Final-4 του Κυπέλλου, μετά από χρόνια, δείχνει και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται. Θεωρώ ότι είναι η αρχή για αυτή την ομάδα, αν αναλογιστεί κανείς τον πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας.
Τώρα, όσον αφορά στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ιωνικό Ν.Φ., γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο καθώς αντιμετωπίζουμε μια ποιοτική ομάδα. Από την πλευρά μας, δουλεύουμε σκληρά ώστε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει αγωνιστικά και να πάρουμε άλλους δύο βαθμούς μέσα στην έδρα μας, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας».