Χαλκίδης: Πολλά συγχαρητήρια για το πάθος και το πείσμα τους

Μάθημα ζωής χαρακτήρισε ο προπονητής των «λύκων» Γιώργος Χαλκίδης τη σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ώστε να μην τα παρατάνε ποτέ και να μάχονται διαρκώς για τους στόχους και τα όνειρά τους, προσπερνώντας κάθε αντιξοότητα που συναντούν.

«Μια μαγική βραδιά για την ομάδα μας, σε ένα χρονικό σημείο που κανένας δεν περίμενε να βγάλει τέτοια αντίδραση. Δείξαμε ότι η ομάδα αυτή έχει πολύ μέταλλο, γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά εδώ στο Διομήδη με νέα παιδιά να παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο και να δείχνουν τι μπορούν να πετύχουν. 

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος από την εμφάνισή μας που μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια. Ο σημερινός αγώνας είναι θα έλεγα ένα μάθημα ζωής, να μην τα παρατάμε ποτέ και να μαχόμαστε διαρκώς για τους στόχους και τα όνειρα μας προσπερνώντας κάθε αντιξοότητα που συναντούμε. Αυτό ακριβώς έκαναν σήμερα τα παιδιά μου και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το πάθος και το πείσμα τους απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, με πολλαπλάσιο μπάτζετ και επιλογές από εμάς. Στοιχείο που με κάνει να θεωρώ τη σημερινή ισοπαλία απέναντι σε αυτή την ΑΕΚ ισοδύναμη με νίκη. 

Κρατάμε όλα τα θετικά και από αύριο σκύβουμε τα κεφάλια και συνεχίζουμε την εντατική δουλειά χτίζοντας πάνω στην σπουδαία σημερινή μας εμφάνιση!» 

 

Πηγή:Diomidis Handball Club