ΧΑΝΘ – ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (12/11) 17.00

ΧΑΝΘ και ΑΣΕ Δούκα αναμετρώνται το Σάββατο (12/11, 17.00) στη Θεσσαλονίκη, για την 7η ημέρα του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι μετρούν μόλις μια εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα επί του Αερωπού και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, ο Δούκας έπειτα από την επικράτηση της περασμένης αγωνιστικής έχει αναπτερωθεί το ηθικό του και θέλει να έχει ανάλογη συνέχεια για να μπορέσει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Δηλώσεις στο Γραφείο Τύπου της ΟΧΕ:

Γιώργος Μαστορογιάννης (Προπονητής ΧΑΝΘ): «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την καλή φυσική κατάσταση των παικτών της και τον ενθουσιασμό τους ώστε να πετυχαίνουν γκολ στο transition. Έχουν ένα γεμάτο ρόστερ γι’ αυτό και δεν πιστεύω να φανεί η απουσία του Τζηρά (αν δεν έχει γίνει καλά μέχρι το Σάββατο). Η βαθμολογική του θέση τον αδικεί γιατί έχασε βαθμούς λόγω ατυχίας και ίσως και απειρίας. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας για αυτό Θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να έχουμε υπομονή στην επίθεση μας γιατί ο Δούκας δεν θα συγχωρήσει τυχόν λάθη μας».

Παναγιώτης Κολλύρης (Τερματοφύλακας ΑΣΕ Δούκα): «Προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη, την πρώτη μας στο πρωτάθλημα την οποία την θέλαμε και για βαθμολογικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια στο πρωτάθλημα και έχουμε ξεκινήσει από τη Δευτέρα να προετοιμαζόμαστε για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τη ΧΑΝΘ, στη Θεσσαλονική. Πρόκειται για μια αναμέτρηση η οποία κρύβει πολλούς κινδύνους για αυτό και θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και προσηλωμένοι για εξήντα αγωνιστικά λετπά ώστε να μπορέσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Διαιτητές: Γράψας – Κυριακού
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=aUapshsgwqg