ΧΑΝΘ- Διομήδης Άργους (17/12, 16.00)

To νικηφόρο σερί του θέλει να επεκτείνει ο Διομήδης Άργους απέναντι στη ΧΑΝΘ. Οι «Λύκοι» αναζητούν την 4η συνεχόμενη νίκη τους στο εναρκτήριο ματς της 13ης αγωνιστικής και παράλληλα θα περιμένουν στραβοπάτημα των ομάδων που βρίσκονται κοντά τους (ΠΑΟΚ, Αερωπός, Δράμα) για να δουν αν θα πλησιάσουν στην 3η θέση ή θα ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από τους διώκτες τους.
Από την άλλη πλευρά η ΧΑΝΘ που αγνοεί βαθμό ή βαθμούς από την νίκη της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο ίδιο γήπεδο και τη Δευτέρα στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ανδρών σε νοκ- άουτ αγώνα.

Δηλώσεις

Πάνος Ανδρεαδάκης (περιφερειακός ΧΑΝΘ): «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς μπροστά μας. Ο Διομήδης είναι ομάδα τετράδας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε κοντά στο σκορ από την αρχή μέχρι το τέλος, προσπαθώντας για το θετικό αποτέλεσμα».

Βασίλης Μάνθος (πίβοτ Διομήδη): «Ταξιδεύουμε για Θεσσαλονίκη μετά από το νικηφόρο αγώνα μας επί του Ιωνικού, μια σημαντική νίκη για εμάς. Έχουμε ένα σερί νικών που μας έχει τονώσει πολύ ψυχολογικά και θέλουμε να το διατηρήσουμε, ώστε να φθάσουμε τους 18 βαθμούς και να εδραιωθούμε στην 4η θέση της βαθμολογίας στο τέλος του 2022.
Ακολουθεί ο αγώνας του Κυπέλλου, πάλι με τη ΧΑΝΘ. Πάντα ένας αγώνας κυπέλλου κρύβει παγίδες και οφείλουμε να μπούμε με σοβαρότητα από την αρχή. Θέλουμε πολύ να πάρουμε τη πρόκριση για τον επόμενο γύρο και να ολοκληρώσουμε με νίκες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας πριν τις διακοπές».

Διαιτητές: Γράψας- Κυριακού, Μιχαηλίδης
Μετάδοση: https://youtu.be/4og4Y1K2Yj8