Χωρίς τον προπονητή και το αστέρι της η Βραζιλία στην Αίγυπτο

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Συνομοσπονδία Χάντμπολ της Βραζιλίας (CBHb) ενημερώνει ότι δύο ακόμη μέλη της ομάδας χάντμπολ ανδρών της Βραζιλίας, σε προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Αίγυπτο, παρουσίασαν ένα θετικό αποτέλεσμα για το COVID-19 σε μια εξέταση PCR που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (11 / Ιαν).

Ο προπονητής Marcus “Tatá” Oliveira και ο μέσος Thiagus Petrus έχουν ήδη απομονωθεί και βρίσκονται σε καραντίνα, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που καθορίζονται από τις τοπικές αρχές. Οι άλλες περιπτώσεις, που εντοπίστηκαν στις 6 Ιανουαρίου, ήταν ο τερματοφύλακας Leonardo Terçariol (Ferrugem), ο προπονητής Rafael Akio, ο φυσικός προπονητής Claudio Machado, ο φυσιοθεραπευτής Daniel Santos και ο αναλυτής απόδοσης Luan Monteiro. Όλα έχουν ήπια συμπτώματα.

Η υπόλοιπη ομάδα ήταν καθαρή για το ταξίδι στο Κάιρο την Τετάρτη, 13, όπου θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Αίγυπτο που ξεκινά την Παρασκευή (15 / Ιαν). Η CBHb συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση υγείας της ομάδας και να παρέχει πλήρη υποστήριξη για την ανάρρωση αθλητών και μελών του προπονητικού προσωπικού.