«Δεν σταματάμε εδώ»

Η μεικτή ζώνη μετά την ευρωπαϊκή νίκη του ΠΑΟΚ Mateco επί της Kavallieri RS2, στο πλαίσιο του Round 3 του EHF European Cup.

Δημήτρης Χασεκίδης (έφορος): 

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την υπερπροσπάθεια που κάνει το τελευταίο διάστημα, και αυτή η πρόκριση είναι πολύ σημαντική και συμβολική σε μία τέτοια περίοδο. Την αφιερώνουμε σε όλο το Σύλλογο, στην πόλη μας την Θεσσαλονίκη, η οποία περνάει δύσκολες ώρες, στον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, στον μεγάλο χορηγό μας, κ. Αντώνη Τσαλόπουλο, και ιδιαίτερα τον κ. Ιβάν Σαββίδη, για την στήριξη που παρέχει στο τμήμα μας. Θέλουμε ακόμα μία σοβαρή εμφάνιση την Κυριακή, η οποία θα μας δώσει ακόμα περισσότερη ψυχολογία, και στην κλήρωση της Τετάρτης να μπορέσουμε να έχουμε ένα αντίπαλο τον οποίο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε επί ίσοις όροις για την πρόκριση στους 8. Δεν σταματάμε εδώ, θα προσπαθούμε η ομάδα μας να γίνεται όλο και καλύτερη». 

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα χαμηλότερης δυναμικής. Εμείς παρόλο που δεν ήμασταν προετοιμασμένοι στο 100%, διαχειριστήκαμε το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είχαμε ρυθμό, επιλέξαμε να τρέξουμε συνειδητά με πολύ μεγάλο ροτέισον για να μπορέσουμε να πάρουμε το 100% στο τρανζίσιον, το οποίο μας έδωσε πολλά γκολ και φρεσκάδα. Η ομάδα μετά από καιρό απουσίας έκανε πολύ καλή εμφάνιση ανεξάρτητα από την δυναμική του αντιπάλου, εμείς προσπαθούμε να παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια το 100% μας. Μεγάλο μπράβο στην ομάδα, συνεχίζουμε για το επόμενο ματς ώστε να οριστικοποιήσουμε και τυπικά την πρόκριση μας. Το δεύτερο παιχνίδι είναι διαδικαστικό, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε διαχείριση». 

Βάσια Γκάτζιου:

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που καταφέραμε να έρθουμε στην Μάλτα και να δώσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια. Βιώνουμε κάτι τραγικό στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλο το πλανήτη γενικότερα. Όσον αφορά το παιχνίδι, είμαστε χαρούμενες και ικανοποιημένες που δείξαμε μια τέτοια εικόνα μετά από μεγάλο διάστημα αποχής. Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, είχαμε ροτέισον στο παιχνίδι, ήμασταν αποτελεσματικές. Είμαστε χαρούμενες που είμαστε εδώ, ευχαριστούμε τον Σύλλογο που μας έδωσε αυτή την δυνατότητα. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».