Δηλώσεις: Α2 ανδρών Νότιος Όμιλος

Οι προπονητές των σωματείων που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα των Ανδρών στην Α2 κατηγορία σχολίασαν στο e-handball.gr για την πρεμιέρα, τους αγώνες που θα διεξαχθούν 19-20/10 αλλά και τη δυναμική των ομάδων τους:

ΑΕΠ Ακαδημία των Σπορ

Παπαγιαννόπουλος Γιάννης (προπονητής):

«Ο πρώτος και πρωταρχικός στόχος μας είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Η πρεμιέρα είναι δύσκολη πάντα και επιφυλάσσει εκπλήξεις. Είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα. Από κει και πέρα ο Πανιώνιος είναι ένα αξιόλογο σύνολο και ευελπιστούμε το καλύτερο για την ομάδα μας».

Ήρθαν (4): Μπεκιάρης Αλέξανδρος, Ακριδόπουλος Παναγιώτης, Καρλάτος Αθανάσιος, Ζάγκας Ιωάννης

ΑΟ Ποσειδώνας Λουτρακίου

Χατζηκωνσταντίνου Κώστας (προπονητής):

«Το ρόστερ έχει μείνει το ίδιο σε γενικές γραμμές, εκτός από δύο μεταγραφές που είχαμε. Οι στόχοι μας στο πρωτάθλημα είναι ίδιοι με πέρυσι. Δύο σεζόν συνεχόμενα είμαστε στην τελική τετράδα. Από κει και πέρα προσπαθούμε για ότι καλύτερο. Υπάρχουν φυσικά δυσκολίες οικονομικές, όπως σε πολλούς άλλους συλλόγους.

Οι πρεμιέρες κρύβουν πάντα κινδύνους. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να εστιάσουμε πάνω στο παιχνίδι. Ο Ηλυσιακός είναι μία ομάδα που ανέβηκε φέτος και θα παλέψει για την νίκη, όπως και μεις. Ο σκοπός μας είναι το θετικό αποτέλεσμα, κάτι που θέλουμε σε όλα τα παιχνίδια».

Ήρθαν (2): Χρυστόβουλος Δημήτρης, Χατζηκωνσταντίνος Νάσος

Έφυγε ο Γραμματικόπουλος πήγε στον Άρη Νίκαιας

Ηλυσιακός

Ναπολέων Κρεμόνας (προπονητής):

«Είμαστε νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία. Θα είναι μία δύσκολη σεζόν για μας, μέχρι να γνωρίσουμε την κατηγορία. Υπάρχουν έμπειρες ομάδες, που είναι χρόνια στην κατηγορία. Στόχος μας είναι σίγουρα η παραμονή. Εάν καταφέρουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό, θα τα καταφέρουμε. Επιθυμούμε να φέρουμε τον κόσμο των Ιλισίων ξανά στο γήπεδο για να μας στηρίξει. Η διοίκηση αποτελείται από νέα παιδιά που έχουν όρεξη να προσφέρουν και στον Ηλυσιακό και στο χάντμπολ.

Η πρεμιέρα ξεκινάει με ένα δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος πολύ πιθανό να είναι στην τετράδα φέτος. Ό,τι πάρουμε απ’ το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι κέρδος. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα είναι για μας τελικός σε κάθε ματς μέχρι το τέλος».

Ήρθαν (5): Οικονόμου Νίκος, Σχετερλής Νίκος, Μπανιάς Δημήτρης, Ξηρός Γιάννης, Κογιούλης Βασίλης.

ΟΧ Χάντμπολ κλαμπ Σαλαμίνας

Χριστοδούλου Χρήστος (προπονητής):

Η ομάδα είναι ουσιαστικά ο περσινός Τελαμώνας, καινούργιο σωματείο αλλά με παίχτες του Τελαμώνα. Παίζουμε με την Νέα Ιωνία την Κυριακή. Στόχος μας να φτάσουμε πιο ψηλά από την προηγούμενη σεζόν, όπου και τερματίσαμε στην 6η θέση. Έχουμε κάνει μία καλή προετοιμασία και σε συνδυασμό με την περσινή εμπειρία στην κατηγορία θεωρώ ότι θα πετύχουμε περισσότερα. Το πρωτάθλημα είναι πιο δυναμικό από πριν. Υπάρχουν νέοι και δύσκολοι αντίπαλοι”.