Δημητρούλιας: «Η ΑΕΚ έχει τη νοοτροπία και το ειδικό βάρος να φτάσει στον τελικό του EHF Cup»

Ο τεχνικός της Ένωσης, Δημήτρης Δημητρούλιας, μίλησε στον OVER FM 104,9 και την εκπομπή Overhead για τη νίκη της ΑΕΚ επί της Γκορένιε (31-29) στον 1o ημιτελικό του EHF Cup.

«Χωρίς αμφιβολία ήταν ξεκάθαρος ο στόχος η νίκη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την όλη προσπάθεια των παιδιών. Ο αντίπαλος ήταν σε μια πολύ καλή κατάσταση, ερχόταν από μία τεράστια νίκη εναντίον της Τσέλιε και την ποιότητα της την έδειξε, μια ομάδα που έκανε τρία ή τέσσερα λάθη, παίζοντας εκτός έδρας.

Σαφώς η ήττα είναι πάντα ήττα. Σίγουρα είναι ένα σκορ διαχειρίσιμο, αλλά έχασαν. Εμείς θα πάμε το Σάββατο για να παίξουμε έναν τελικό και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Είναι ένα ματς που εφόσον το πάρουμε θα παίξουμε έναν τελικό με ίσες πιθανότητες να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο, πράγμα που δεν γίνεται κάθε μέρα.

Είμαστε μια ομάδα που έχουμε θέσει ως στόχο τον τελικό, οπότε είναι άλλο και το βάρος της ευθύνης. Οι παίκτες μας έχουν το ειδικό βάρος σαν μονάδες. Έχουμε τη νοοτροπία και το ειδικό βάρος για να φτάσουμε στον τελικό. Θα είναι ίσως το σπουδαιότερο στην ιστορία του τμήματος».

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη: