Δημητρούλιας: «Πήραμε διαφορά πρόκρισης, ήταν σοκ ο τραυματισμός του Πλάθα»

Ο προπονητής της Ένωσης, Δημήτρης Δημητρούλιας, στάθηκε στη συγκέντρωση της ομάδας του, που της έφερε τη νίκη με 30-21 στον πρώτο προημιτελικό κόντρα στη Νέβα, κάτι που τη φέρνει με το ένα πόδι στα ημιτελικά του EHF Cup.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο e-handball.gr:

«Μετά από ένα μήνα έπρεπε να αποδώσουμε γιατί σε αυτά τα ματς δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες. Ξεκινήσαμε νευρικά. Δεν ήμασταν καθόλου εύστοχοι. Καταφέραμε να πάρουμε ένα προβάδισμα στο τέλος του ημιχρόνου και κυρίως στην αρχή του δεύτερου βάλαμε ένα σχήμα που μας έδωσε πολλές άμυνες και μαζί με τις αποκρούσεις του Μπαουερ καθαρίσαμε νωρίς ώστε να μην υπάρχει νευρικότητα.

Ουσιαστικά κάναμε κάναμε τη δουλειά πήραμε μια διαφορά που ουσιαστικά μας δίνει την πρόκριση. Να παρουσιαστούμε δυνατοί γιατί δεν θα έχουμε πολλά τέτοια ματς οπότε το αξιολογούμε ως σημαντικό. Φυσικά θα παίξουν κι άλλα παιδιά και πρέπει να αποδώσουν γιατί όλοι πρέπει να βάλουμε το κάτι παραπάνω ώστε να υπερκαλύψουμε τις σημαντικές μας απουσίες. Ο τραυματισμός του Πλαθα ήταν σοκ, ήταν μέχρι τώρα ο πιο σημαντικός μας παίκτης όμως οι μεγάλες ομάδες κρίνονται από αυτές τις διαδικασίες. Θα βγούμε δυνατοί και οι στόχοι δεν σταματάνε να είναι ίδιοι. Ξέρουμε ότι η επόμενη φάση θα είναι δύσκολη, αλλά ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».