Δημητρούλιας: Το αποτέλεσμα αποδίδει δικαιοσύνη σε γενικές γραμμές

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση, ανέφερε πως το αποτέλεσμα αποδίδει δικαιοσύνη σε γενικές γραμμές και πως μόνο σε αυτή την έδρα η ομάδα του παρουσιάζεται με τόσο μεγάλο έλλειμμα συγκέντρωσης, ενώ παράλληλα συνεχάρη τον συνάδελφό και φίλο του, Γιώργο Χαλκίδη για τη δουλειά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Αποδίδει δικαιοσύνη, σε γενικές γραμμές, το αποτέλεσμα ασχέτως αν εμείς είχαμε την τελευταία ευκαιρία με το πέναλτι στο οποίο δεν ευστοχήσαμε. Σε αρκετούς τομείς δεν σταθήκαμε καλά ενώ στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε περιττά λάθη. Δεν θυμάμαι μάλιστα, σε ισαριθμία να πήραμε γκολ από τα πίβοτ. Ο αντίπαλος είχε ενέργεια, ήθελε να δείξει την αξία του και το κατάφερε. Εξαιρετικός ο Διομήδης, που είναι βασικός διεκδικητής μίας θέσης στον τελικό. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Παλεύουμε με πολλές απουσίες, το μυαλό μας είναι στραμμένο στα ευρωπαϊκά ματς και πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, να αποκομίσουμε πολλά οφέλη, για να αποφύγουμε τα ίδια σφάλματα στα ευρωπαϊκά ματς.

Για να είμαι ειλικρινής, στα 2 μου χρόνια στην ΑΕΚ, μόνο σε αυτή την έδρα παρουσιάζεται η ομάδα μου με τόσο μεγάλο έλλειμμα συγκέντρωσης. Υπάρχουν πράγματα στον αθλητισμό που δεν εξηγούνται επιστημονικά, αλλά η κακή παράδοση επιδρά πνευματικά και βεβαίως παίζει ρόλο η αγωνιστικότητα και η μαχητικότητα του αντιπάλου. Ίσως, παίζει ρόλο και η δική μου παρουσία…Τι να πω… Η αγωνιστικότητα του Διομήδη είναι χαρακτηριστικό στοιχείο που του… Ας αφήσουμε τα θεωρητικά, τεχνικά έχουμε πολλά να δουλέψουμε. Είναι αλήθεια ότι όλη αυτή την περίοδο κάνουμε σκάουτινγκ στους Σλοβένους, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί να χάνουμε βαθμούς απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ελλάδα βάσει της επένδυσης που έχει γίνει στην ΑΕΚ, οπότε είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα για εμάς. Είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια κόντρα στην Gorenje, δουλεύουμε πολύ πάνω στον αντίπαλο και τις ικανότητες του, θα γίνουν πολύ δυνατοί αγώνες και προσδοκούμε στην πρόκριση. Περιμένουμε τον Λέμος που έχει ράγισμα στη μύτη και τον Παπαδιονυσίου να έλθει σε πλήρη ετοιμότητα, ώστε όλοι να είναι υγιείς και έτοιμοι, εκτός βεβαίως από τον Ugalde και τον Jimenez. Θέλουμε πολύ να περάσουμε σε έναν ιστορικό τελικό. Πολλά παιδιά του Διομήδη τα βλέπω στην μελλοντική Εθνική ομάδα, είναι μεγάλα και αθλητικά κορμιά (συνδυασμός που λείπει από το χάντμπολ) και οφείλω να συγχαρώ τον συνάδελφό και φίλο μου, Γιώργο Χαλκίδη, για τη δουλειά του. Σήμερα ήταν η μέρα του Τσιγαρίδα και του Παπαντωνόπουλου, του Μπόσκου, οι οποίοι είχαν καθαρό μυαλό και έκαναν την διαφορά».