Διομήδης: Ανανέωσαν Κρεμαστιώτης, Μάνθος, Τζίμπουλας

Τα χρώματα του Διομήδη Άργους θα συνεχίσουν να φορούν για άλλη μια χρονιά οι Λευτέρης Κρεμαστιώτης, Βασίλης Μάνθος, Γρηγόρης Τζίμπουλας.

 

Αναλυτικά η δημοσίευση της ομάδας:

Λύκοι για μια ακόμα χρονιά οι Λευτέρης Κρεμαστιώτης, Βασίλης Μάνθος και Γρηγόρης Τζίμπουλας. Οι τρεις υπερπολύτιμοι παίκτες ανανέωσαν τη συνεργασία τους και θα τους χαρούμε να πρωταγωνιστούν και την ερχόμενη σεζόν και να αγωνίζονται με το γνώριμο πάθος και πείσμα τους , στοιχεία που τους έχουν κάνει αγαπητούς σε όλους τους φιλάθλους. Μας δήλωσαν σχετικά: 

Λευτέρης Κρεμαστιώτης: 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Διομήδη που για ακόμα μια χρονιά ήταν δίπλα μου σε όλα τα προβλήματα. Είμαστε μια οικογένεια και η απόφαση να συνεχίσω να φοράω τα πράσινα και το Λύκο στο στήθος δεν ήταν δύσκολη. Όλοι μαζί ενωμένοι και με πολλή δουλειά θα καταφέρουμε ακόμα πιο σπουδαία πράγματα, για τα οποία θα είναι περήφανος όλος ο κόσμος μας. Καλές διακοπές σε όλους, να γεμίσουμε τις μπαταρίες και να ριχτούμε με όρεξη και χωρίς προβλήματα πια στο χτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν»  

Βασίλης Μάνθος: 

«Μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά καταφέραμε να είμαστε στη 3η θέση του Πρωταθλήματος, να παίξουμε στο Final 4 του Κυπέλλου και να είμαστε στη Ευρώπη, στόχοι της ομάδας που με πολλή δουλειά επιτεύχθηκαν. Με το Διομήδη είμαι μαζί δύο χρόνια και μετά από συζητήσεις οι στόχοι της ομάδας συμβαδίζουν με τους δικούς μου, οπότε έτσι έρχεται φυσιολογικά και η ανανέωση και η παραμονή μου στην ομάδα. Εύχομαι μια πολύ καλή σεζόν χωρίς τη πανδημία και δίχως τραυματισμούς. Καλό καλοκαίρι σε όλους!» 

Γρηγόρης Τζίμπουλας: 

«Είμαι έτοιμος να συνεργαστώ με την οικογένεια του Διομήδη για τρίτη χρονιά. Οι στόχοι μου είναι όπως και της ομάδας, ακόμα πιο ψηλά για αυτή τη νέα σεζόν και ανυπομονώ να ξεκινήσει ένα δυνατό πρωτάθλημα χωρίς εμπόδια και με όλο τον κόσμο μας δίπλα μας πλέον, κάτι που στερηθήκαμε λόγω της πανδημίας. Εύχομαι να έχουμε ένα όμορφο καλοκαίρι και να ριχτούμε στην προετοιμασία με το γνωστό μας πάθος!»