Διομήδης Άργους- Bianco Monte Δράμα 1986 (3/12, 16.00)

Μεγάλο παιχνίδι με φόντο την τετράδα θα διεξαχθεί στην Αργολίδα με τον Διομήδη Άργους να φιλοξενεί τη Δράμα.
Ο Διομήδης μετά το μεγάλο «διπλό» επί του ΠΑΟΚ έχει ανεβασμένο ηθικό και έχει την ευκαιρία με νίκη στην έδρα του να γίνει φαβορί για την 4η θέση, αφού θα απομακρυνθεί από Δράμα και Δούκα.
Η ομάδα της Δράμας από την άλλη πλευρά, έχασε έδαφος μετά την ήττα από τον Αερωπό και θα ψάξει να βρει αλλού τους βαθμούς αυτούς που έχασε και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κάνει μία μεγάλη νίκη εκτός έδρας, την οποία μέχρι στιγμή στη σεζόν δεν έχει καταφέρει να κάνει.

Καβάζης, Τουνγκελίδης, Δεμερτζίδης είναι σίγουρα εκτός για τους φιλοξενούμενους, ενώ αμφίβολοι είναι οι Παπαδόπουλος και Μωραϊτης,

Δηλώσεις
Χάρης Μάλλιος (αρχηγός Διομήδη):

«Είναι ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Στοχεύουμε στους δύο πόντους, ώστε να κεφαλαιοποιήσουμε τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη που πετύχαμε στην έδρα του ΠΑΟΚ. Και οι δύο ομάδες έχουν πιθανότητες, αλλά εμείς στην έδρα μας έχουμε τον πρώτο λόγο».

Σάκης Βαλαβάνης (προπονητής Δράμας):

«Αντιμετωπίζουμε μία πολύ ισχυρή ομάδα, η οποία το έδειξε και με τη μεγάλη νίκη που πέτυχε στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ. Εμείς θέλουμε να διεκδικήσουμε θετικό αποτέλεσμα μετά το στραβοπάτημα που είχαμε με τον Αερωπο. Το παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, επιβάλλεται να είμαστε 100% έτοιμοι και συγκεντρωμένοι».

Διαιτητές: Μερτινιάν- Τόλιος,
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@user-dv4cn9in8l/featured