Διομήδης Άργους- Ιωνικός Affidea (10/12, 18.00)

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται ο Διομήδης που μετράει δύο μεγάλες σερί νίκες επί του ΠΑΟΚ και της Δράμας που τον έχουν εδραιώσει στην πρώτη 4αδα του πρωταθλήματος. Ο Ιωνικός από την άλλη πλευρά έχασε εύκολα στην Έδεσσα και γενικώς δυσκολεύεται αρκετά εκτός έδρας, έχοντας μόλις μία ισοπαλία σε πέντε αγώνες, έχοντας τη δεύτερη χειρότερη συγκομιδή μετά τη ΧΑΝΘ (0-0-5).
Μπαλάσκας και Βασιλείου θα απουσιάσουν και πάλι για τους φιλοξενούμενους.

Δηλώσεις
Μάρκο Τερλέτσκι (τερματοφύλακας Διομήδη): «Προερχόμαστε από δυο καλές νίκες και θέλουμε να διατηρήσουμε την ομάδα σε υψηλούς ρυθμούς. Παίζουμε με μία επικίνδυνη ομάδα γι’ αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο μας και ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μας θα διεκδικήσουμε τους δυο βαθμούς».

Θόδωρος Δεληχρήστος (περιφερειακός Ιωνικού): «Ξεκινάει ο Β’ γύρος του πρωταθλήματος. Πρέπει να προσέξουμε τα λάθη που κάναμε απέναντι στο Διομήδη στην έδρα μας, αλλά και γενικά να βελτιώσουμε την αμυντική μας λειτουργία. Είμαστε αισιόδοξοι και πηγαίνουμε στο Άργος για το θετικό αποτέλεσμα».

(Πατιός- Τσιάνας, Αγγελίδης)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@user-dv4cn9in8l