Διομήδης για Πάνο και Θοδωρή: Φτάστε όπου δεν μπορείτε παιδιά μας

«Πάνο και Θοδωρή έχετε τις ολόθερμες ευχές όλων μας στο νέο σας ξεκίνημα. Με το ήθος που σας διακρίνει και επιδεικνύοντας την ίδια αγόγγυστη προθυμία για δουλειά και βελτίωση είμαστε βέβαιοι πως μόνο χαρμόσυνα νέα για την εξέλιξη σας θα έχουμε στο μέλλον. Να έχετε πάντα υγεία και να πετύχετε όλα όσα νομίζετε ότι δεν μπορείτε», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Διομήδη.

 

Αναλυτικά:

«Φτάστε όπου δεν μπορείτε παιδιά μας»

Δύο δικά μας παιδιά είναι έτοιμα για το μεγάλο άλμα, να πετάξουν ακόμα πιο ψηλά με τη συμμετοχή τους από του χρόνου σε ένα από τα πιο προηγμένα πρωταθλήματα, όπως είναι το Ισπανικό, με τα χρώματα της Ademar Leon. Παίρνουν μαζί τους τις ευχές όλων μας, Διοίκησης ,προπονητών, συμπαικτών και όλου του φίλαθλου κόσμου που τους καμάρωνε όλα αυτά τα χρόνια.  

Ο Πάνος Παπαντωνόπουλος, γέννημα θρέμμα του Διομήδη. Τον βλέπαμε με καμάρι να μεγαλώνει και να προοδεύει χρόνο με το χρόνο, με διακρίσεις σε όλα τα ηλικiακά πρωταθλήματα, μέχρι που ήρθε η ώρα να αναλάβει την υπεράσπιση της εστίας των Λύκων στην αντρική ομάδα. 

O Θοδωρής Μπόσκος ήρθε κοντά μας τα δύο τελευταία χρόνια αλλά πρόλαβε όχι μόνο να αφήσει και αυτός το δικό του αθλητικό στίγμα αλλά και να μας κερδίσει όλους με το ήθος του και το πάθος που επιδείκνυε.  

Δύο παιδιά σεμνά, ταπεινά, με όρεξη για δουλειά και αφοσιωμένα στο στόχο τους, να βελτιώνονται καθημερινά, όπως και έγινε με τη καθοδήγηση του πανάξιου προπονητή τους Γιώργου Χαλκίδη. Πάντα στο Διομήδη επενδύουμε στους νέους αθλητές. Αθλητές με ήθος, ταλέντο και αποφασισμένους να δουλέψουν σκληρά και να προσφέρουν. Δεν πέσαμε έξω. Και τα δύο παιδιά απέδειξαν με την στάση τους και την προσφορά τους πόσο επιτυχημένη ήταν η απόφαση να είναι μέλη των Λύκων.  

Γνήσιοι Λύκοι και οι δυο τους, τίμησαν το στέμμα του Βασιλιά Διομήδη που έφεραν στο στήθος τους αγωνιζόμενοι με περίσσιο πάθος και πάντα με τις γροθιές ψηλά να δίνουν το σύνθημα της νίκης! Επάξια κέρδισαν το προνόμιο να ειπωθεί και γι’ αυτούς το ”once a wolf, always a wolf”! 

Πάνο και Θοδωρή έχετε τις ολόθερμες ευχές όλων μας στο νέο σας ξεκίνημα. Με το ήθος που σας διακρίνει και επιδεικνύοντας την ίδια αγόγγυστη προθυμία για δουλειά και βελτίωση είμαστε βέβαιοι πως μόνο χαρμόσυνα νέα για την εξέλιξη σας θα έχουμε στο μέλλον. Να έχετε πάντα υγεία και να πετύχετε όλα όσα νομίζετε ότι δεν μπορείτε! 

Δε θα σας πούμε αντίο γιατί καμιά οικογένεια δε λέει αντίο στα παιδιά της. 

Καλή αντάμωση στο μέλλον!!! 

 

Πάνος και Θοδωρής έστειλαν ένα μήνυμα σε όλους, μέσω της σελίδας του ομάδας:

Πάνος Παπαντωνόπουλος:

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλη την οικογένεια του Διομήδη για όλα αυτά που μου πρόσφερε τόσα χρόνια. Είναι η ομάδα που μεγάλωσα και ως άνθρωπος αλλά και χαντμπολικά. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες μου που με έκαναν καλύτερο παίκτη και άνθρωπο καθώς και όλο τον κόσμο του Άργους που με ενθάρρυναν και με στήριζαν σε κάθε αγώνα. Εις το επανιδείν.  

Μια φορά λύκος, για πάντα λύκος!» 

Θοδωρής Μπόσκος: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας. Δύο χρόνια τώρα είχαμε μέσο όρο ηλικίας 21-22 χρόνων και αντιμετωπίζαμε την κάθε ομάδα στα μάτια φέρνοντας θετικά αποτελέσματα. Αυτό το καταφέραμε μόνο με την δουλειά στο γήπεδο, διότι όλοι μας αφιερώνουμε αρκετό χρόνο από την ημέρα μας. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και τους προπονητές μου γιατί με τη δική τους βοήθεια βελτιώθηκα και εξελίχθηκα. Βέβαια δεν γίνεται να ξεχάσω τον κόσμο του Διομήδη που σε κάθε παιχνίδι ήταν εκεί και μας έδιναν ρυθμό! Θα μου λείψετε όλοι σας!»