Δύο αστέρια γεννιούνται στην Δράμα

Η νέα στήλη του e-handball.gr σας παρουσιάζει αυτήν την εβδομάδα δύο Νέους παίκτες του χάντμπολ αυτή τη φορά αγωνιζόμενοι με τα χρώματα της Δράμας. Ο λόγος για τον Αρμάντο Σίνα και τον Θανάση Παπάζογλου.

Ο Αρμάντο Σίνα αποτελεί ένα από τα δύο νέα ταλέντα της Δράμας, ο οποίος έχει αγωνιστεί με την Bianco Monte Δράμα 1986 στην Handball Premier παρά το μικρό της ηλικίας του. Ο ίδιος ξεκίνησε το χάντμπολ στην ηλικία τον 12-13 χρόνων, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο, όπως δήλωσε.

“Απλά μου κέντρισε κατευθείαν το ενδιαφέρον”

Για την κορυφαία κατηγορία του ελληνικού χάντμπολ ο Αρμάντο δεν πίστεψε ποτέ ότι θα έπαιζε στην handball premier. “Όμως μέρα με την μέρα ήλπιζα να τα καταφέρω” και να που το κατάφερε.

Η συμμετοχή του στην Εθνική ήταν ένα πολύ σημαντικό γεγονός στη ζωή του. Εκείνος μας σχολίασε ότι “το κλίμα στην εθνική είναι εξαιρετικό καθώς πάνω απ’ όλα είμαστε σαν αδέρφια και όχι απλά συμπαίκτες. Το να συνεργάζεσαι με τους “αντιπάλους” σου θεωρώ ότι είναι αρκετά εύκολο αν αυτό έχει να κάνει με το καλό της ομάδας και της χώρας που εκπροσωπούμε!”.

Το αριστερό εξτρέμ της ομάδας της Δράμας σχολιάζει ότι δεν μπορεί να διαλέξει την καλύτερη στιγμή διότι όπως τονίζει “όλες είναι ξεχωριστές για εμένα”.

Στο άμεσο μέλλον θα επιθυμούσε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χάντμπολ και βραχυπρόθεσμος στόχος του να φτάσει όσο το δυνατόν σε υψηλότερο επίπεδο.

Δεν μου αρέσει να μιλάω για το μέλλον οπότε το μόνο που εύχομαι είναι να είμαι υγιής και όλα τα άλλα με σκληρή δουλειά και θέληση έρχονται!”

Ως πρότυπο από την Ελλάδα και την ομάδα του έχει τον Χρήστο Χαϊτίδη, καθώς όπως μας εκμυστηρεύτηκε “είναι σαν μεγάλος μου αδερφός και με στηρίζει σε ότι και να κάνω”. Ειδικότερα, ο αγαπημένος του παίκτης είναι “ο Aleix Gómez το δεξί εξτρέμ της Μπαρτσελόνα”.

 

Ο δεύτερος νέος της Δράμας, ηλικίας 18 χρονών μόλις, έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στην Handball Premier με την ομάδα του και βρίσκεται σταθερά στην αποστολή της αντρικής ομάδας. Το ονομά του, Θανάσης Παπάζογλου και αγωνίζεται στη θέση του δεξί ίντερ της ομάδας της Bianco Monte Δράμας 1986.

Ο Θανάσης ξεκίνησε το χάντμπολ στην ηλικία των 8 ετών στην Προσοτσάνη Δράμας, χάρη στον αδελφό του, Λευτέρη Παπάζογλου, ο οποίος βρίσκεται στη θέση του τερματοφύλακα στην αντρική ομάδα της Δράμας, όπως μας επισημαίνει.

Η πρωταρχική του φιλοδοξία ήταν η πρώτη κατηγορία και όπως αναφέρει “από την αρχή είχα στόχο να παίξω στην Handball Premier”.

Με την ομάδα της Εθνικής πρώτη φορά κλήθηκε να παίξει στα 14 του χρόνια και συγκεκριμένα στην συμμετοχή στο τουρνουά της Βοσνίας. Όσον αφορά το κλίμα στην εθνική τονίζει πως “είναι πολύ καλό και με τα παιδιά και είμαστε δεμένοι”.

Οι καλύτερες στιγμές στην μέχρι τώρα πορεία του:

Η συμμετοχή μου στην εθνική καθώς και η διάκριση μου ως καλύτερος δεξί Ίντερ στο τουρνουά Βριλλητός”.

Εκείνος μας εξομολογείται ότι του αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού πολλών παικτών αλλά δεν έχει κάποιον συγκεκριμένο παίκτη ως πρότυπο.

“Θα ήθελα μελλοντικά να ασχοληθώ και επαγγελματικά με το χάντμπολ”.