«Να είμαστε ενωμένοι και να μείνουμε κοντά στο άθλημα!»

δανηλος καματερο

Όμορφες δηλώσεις, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα έκαναν μετά το τέλος του ματς οι τεχνικοί του ΓΑΣ Καματερού και του ΑΟΔΚ Κορυδαλλού.

Ο Μενέλαος Δανήλος από πλευράς του ΓΑΣΚ είπε: «Είχαμε μεγάλη προσμονή να ξαναμπούμε στο γήπεδο. Σίγουρα οι τέσσερις μήνες εκτός αγώνων ήταν πολλοί, αλλά είμαστε πεισματάρηδες ως άθλημα και ο σκοπός μας είναι να κρατήσουμε το χάντμπολ ζωντανό. Είναι δύσκολη στιγμή για το χάντμπολ, οφείλουμε όλοι προπονητές, αθλητές, παράγοντες να είμαστε ενωμένοι, να μείνουμε κοντά στο άθλημα που αγαπάμε και όλα θα περάσουν. Την νίκη σήμερα την αφιερώνουμε στον ιδρυτή του συλλόγου Κώστα Τρισκογιάννη που έφυγε από την ζωή πριν λίγες ημέρες».

Ο τεχνικός του ΑΟΑΟΔΚ Γιάννης Ανταλής σχολίασε: «Αισθανόμαστε περίεργα που επιστρέψαμε στη δράση μετά από τόσο καιρό, το ζητούμενο για εμάς ήταν να παίξουμε χωρίς άγχος, αλλά δεν το καταφέραμε αφού στο πρώτο ημίχρονο, φάνηκε η αγωνιστική απραξία. Συγχαρητήρια στο Καματερό για την νίκη. Είμαστε όμως χαρούμενοι γιατί και τα δικά μας κορίτσια και του Καματερού, όπως μπήκανε στο γήπεδο έτσι βγήκαν, δυνατές και υγιείς. Ήταν μία κακή εβδομάδα για το άθλημα, δυστυχώς χάσαμε δύο ανθρώπους τον Σαράτσεβιτς και τον Κιντάνα και αυτό μας γέμισε θλίψη».