Ενημερώθηκαν οι διεθνείς αθλήτριες

Μετά τον προγραμματισμό που κατέθεσε το τεχνικό επιτελείο των Εθνικών Ομάδων Γυναικών στο Δ.Σ. της ΟΧΕ, ακολούθησε τηλεδιάσκεψη με τις διεθνείς αθλήτριες.

Συγκεκριμένα στην τηλεδιάσκεψη πήραν μέρος το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Κώστας Βιολιτζής, οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές Παναγιώτης Μεσσήνης, Αλέξανδρος Ταρινίδης, ο συντονιστής Χρήστος Τζουβάρας και 40 αθλήτριες της Εθνικής Γυναικών και της Εθνικής Νεανίδων.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γυναικών Παναγιώτης Μεσσήνης επεσήμανε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ:
«Η τηλεδιάσκεψη είχε δύο σκοπούς 1) να αναλύσουμε τον σχεδιασμό που πρόσφατα παρουσιάστηκε στο Δ.Σ. της ΟΧΕ, ώστε οι αθλήτριες να είναι πλήρως ενημερωμένες για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν οι Εθνικές ομάδες την επόμενη διετία και φυσικά τους στόχους που έχουν τεθεί. Εξάλλου οι αθλήτριες είναι οι πρωταγωνίστριες και αυτές είναι που θα πρέπει να υλοποιήσουν αγωνιστικά τον προγραμματισμό και 2) να αξιολογήσουμε τα αποτελέσματα της έρευνας που έγινε πριν ενάμιση μήνα και αφορούσε τις απαντήσεις των ίδιων των αθλητριών σχετικά με την πανδημία και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στην διάρκεια της καραντίνας».