Επέστρεψε στην Προσοτσάνη ο Αιμίλιος Δρανόβαλης

Με τη φανέλα της Προσοτσάνης θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Αιμίλιος Δρανόβαλης, καθώς επέστρεψε στην ομάδα την οποία μεγάλωσε. «Δεν θα μπορούσα να μην δώσω το παρόν στο κάλεσμα της ομάδα μας για την νέα της προσπάθειας στην Α2», ήταν οι πρώτες του δηλώσεις.

Η ανάρτηση του ΑΟ Προσοτσάνης:

Ακόμα μία επιστροφή για την ανδρική μας ομάδα, με τον Αιμίλιο Δρανόβαλη μετά το τέλος των σπουδών του να δηλώνει και αυτός παρών και να ενισχύει την ομάδα μας στην Α2. Μέλος της ομάδας μας από τα νηπιακά του χρόνια, ο γιος του προπονητή μας Πέτρου Δρανόβαλη, θα αποτελέσει σημαντική προσθήκη που θα βοηθήσει τους νεότερους συμπαίκτες του και την ομάδα ώστε να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά. 

Αιμίλιος Δρανόβαλης: «Δεν θα μπορούσα να μην δώσω το παρόν στο κάλεσμα της ομάδα μας για την νέα της προσπάθειας στην Α2. Οι σπουδές τελείωσαν και επιστρέφω να βοηθήσω όσο μπορώ, υπάρχει βέβαια και το στρατιωτικό, αλλά πιστεύω ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο ώστε να προσφέρω αυτό που μπορώ και με τα υπόλοιπα παιδιά να ευχαριστηθούμε την πρώτη μας συμμετοχή στην Α2 των ανδρών».