Επιστολή ΑΣΕ Δούκα στην ΟΧΕ (vid)

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ ΔΟΥΚΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ HANDBALL

Επιστολή διαμαρτυρίας προς την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος έστειλε πριν από λίγη ώρα ο Δούκας με αφορμή τις φετινές εχθρικές διαιτησίες.

Σε αυτήν η Διοίκηση του συλλόγου πως είναι ξανά στο ίδιο έργο θεατές, ότι προκαλεί απορία η αντιμετώπισή του και πως δεν χαίρει σεβασμού η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων. Μάλιστα στην ανακοίνωση του θα διαβάσετε παρακάτω, τελειώνει με ένα βίντεο με επίμαχες φάσεις.

Θυμίζουμε ότι και ο προπονητής του Δούκα Κωστής Μπούνας διαμαρτυρήθηκε έντονα για την διαιτησία αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Αναλυτικά η επιστολή του συλλόγου και το βίντεο:

Κύριε Πρόεδρε,

Το τμήμα Χάντμπολ του Συλλόγου μας βρίσκεται για ακόμη μια φορά φέτος στο…ίδιο έργο θεατής σε ότι αφορά στις εχθρικές διαιτησίες που αντιμετωπίζει η ομάδα μας και για τις οποίες νιώθει έντονα την ανάγκη να διαμαρτυρηθεί, δυστυχώς για ακόμη μια φορά!

Πράγματι, η συχνότητα και η σφοδρότητα των διαιτητικών λαθών εις βάρους του ΑΣΕΔ μέσα στην χρονιά, μας προκαλούν αισθήματα απορίας, αγανάκτησης αλλά και έντονου προβληματισμού αν αξίζει να ασχολούμαστε – και ακόμη περισσότερο να επενδύουμε – στο άθλημα…

Μήπως θέλετε να αποχωρήσουμε κι εμείς, όπως στο παρελθόν έπραξαν και άλλες ομάδες με δική σας υπαιτιότητα;

Με αποκορύφωμα τα πρόσφατα σφυρίγματα των διαιτητών στους αγώνες ΑΣΕΔ – Διομήδης Άργους για το Κύπελλο και ΑΣΕΔ – Πυλαία για το Πρωτάθλημα της Handball Premier, ο Σύλλογος μας κατάλαβε με πανηγυρικό τρόπο ότι όχι μόνο δεν χαίρει σεβασμού από την Ελληνική Ομοσπονδία, αλλά για κάποιο λόγο, τον οποίο δεν γνωρίζουμε και θα θέλαμε πολύ να μάθουμε, έχει στοχοποιηθεί κιόλας.

Η 40χρονη ιστορία του ΑΣΕΔ και η συνεχής προσφορά του στο Ελληνικό Χάντμπολ είναι δεδομένη και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει… Με σταθερή, σοβαρή, διαχρονική δουλειά σε επίπεδο υποδομών και ακαδημιών, ο Σύλλογος μας έχει αναδείξει διεθνείς αθλητές που στελέχωσαν και στελεχώνουν όλες τις Εθνικές μας ομάδες αλλά και τις πρωταθλήτριες ομάδες των τελευταίων χρόνων, εκπροσωπεί επάξια την χώρα σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και διοργανώνει αθλητικά events και τουρνουά με στόχο την προβολή και ανάπτυξη του αθλήματος εκφράζοντας έμπρακτα την στήριξη του σε αυτό. Έχει ένα από τα ωραιότερα γήπεδα για handball το οποίο πάντα προσφέρει αφιλοκερδώς στις Εθνικές ομάδες ώστε να στηρίξει την προετοιμασία τους στον στόχο τους για μια Εθνική επιτυχία.

Για ποιον ακριβώς λόγο τον τιμωρείτε;

Επειδή για κάποιο λόγο κάποιοι το επιλέξατε, σας γνωστοποιούμε ότι ο ΑΣΕ Δούκα είναι πλέον αποφασισμένος να αντιδράσει με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο έχει νομίμως δικαίωμα να πράξει. Η αλήθεια και το αθλητικό ήθος δεν είναι αντικείμενα διαπραγμάτευσης για εμάς.
Σας δηλώνουμε, λοιπόν, ότι αν πρέπει να αναλάβουμε δράση όπως και στο παρελθόν για την εξυγίανση αλλά κυρίως την βελτίωση του αθλήματος, προστατεύοντας παράλληλα τις ομάδες και τους αθλητές μας, να είστε βέβαιοι ότι θα το κάνουμε…

Μέχρι τότε, σας αφιερώνουμε το παρακάτω video, αντιπροσωπευτικό των όσων μας υποχρεώνετε να αντιμετωπίζουμε σχεδόν κάθε εβδομάδα, θυμίζοντας έντονα κάποιες άλλες εποχές τις οποίες δείχνει ότι πάτε να επαναφέρετε….