Επιστροφή με τα …δικά του παιδιά

Την προετοιμασία του εν όψει της νέας χρονιάς έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες ο ΓΑΣ Κιλκίς, ο οποίος θα δώσει σήμερα και το πρώτο του φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Φαίακα Κέρκυρας.

Οι άνθρωποι του ιστορικού συλλόγου ξεκινώντας από πέρσι, έβαλαν στόχο την δημιουργία μιας ομάδας με γηγενής παίκτες έτσι ώστε σιγά σιγά να διεκδικήσουν την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Μετά την ολοκλήρωση και της περσινής «περίεργης» χρονιάς όπου η πανδημία διέκοψε πρόωρα τα πρωταθλήματα, πλέον όλοι στρέφουν την προσοχή τους στη νέα σεζόν. Ο στόχος της ομάδας φαίνεται ότι τη φετινή χρονιά έγινε ακόμη πιο ρεαλιστικός καθώς στην ομάδα επέστρεψαν μετά από χρόνια οι Άκης Κυπραίος και Στέλιος Δημάκης, ενώ μετά από μισό χρόνο απουσίας και ο Γιαβασίδης είναι πίσω.

Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε ένα κράμα γηγενών νέων παικτών που έχουν ήδη ένα χρόνο εμπειρίας στην Α2 σε συνδυασμό με την εμπειρία που έχουν να δώσουν οι πιο πάνω στην ομάδα. Επόμενος στόχος της διοίκησης είναι και η επανέναρξη των ακαδημιών  έτσι ώστε τα νέα παιδιά της πόλης να «αγκαλιάσουν» ξανά το άθλημα.

Άκης Κυπραίος: «Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες και βαδίζουμε στο σωστό δρόμο. Σίγουρα ακόμα δεν είμαστε στο 100% αλλά σιγά σιγά και με τα φιλικά παιχνίδια θα βελτιωθούμε. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό στην ομάδα και στόχος μας είναι η επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία».

Στέλιος Δημάκης: «Τα πράγματα κυλούν μέχρι στιγμής πολύ ομαλά. Είμαστε πραγματικά ομάδα με όλη την σημασία της λέξης και δεν μας λείπει τίποτα. Η διοίκηση μας στηρίζει και είναι πάντα δίπλα μας. Πιστεύω ότι όταν υπάρχουν αυτά, ο στόχος που είναι η άνοδος θα έρθει από μόνος του. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή σεζόν και υγεία σε όλους τους αθλητές».