ΕΣΧΑ και ANEK Lines-BLUE Star Ferries, συνεχίζουν μαζί!

Η κοινοπραξία ANEK Lines-BLUE Star Ferries συνεχίζει να στηρίζει την ΕΣΧΑ και τα σωματεία της Αττικής, για την ακτοπλοϊκή μετακίνηση τους προς τα Χανιά, για τους αγώνες στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών και στην Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών στο χάντμπολ.

Εδώ και λίγες ημέρες, ανανεώθηκε η συνεργασία που υπάρχει, ανάμεσα στην ΕΣΧΑ και στην κοινοπραξία ANEK Lines-BLUE Star Ferries και ήδη οι ομάδες του ΓΑΣ Καματερού και του ΑΣ Ηλιούπολης 2006 (Α2 Γυναικών) καθώς και του ΑΟ Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων (B’ Εθνική Ανδρών) ταξίδεψαν προς και από τα Χανιά, χρησιμοποιώντας τις παροχές που υπάρχουν από την συγκεκριμένη συμφωνία, για τους αγώνες τους, με ΕΑΧ Χανιά, Ωρίωνα Χανίων και Ιδομενέα Χανίων.

Η συνεργασία της ΕΣΧΑ με την ANEKLines-BLUE Star Ferries, είναι στα πλαίσια του χορηγικού προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης που έχει η Κοινοπραξία, με σκοπό την ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων σε ότι αφορά την ακτοπλοϊκή τους μετακίνηση προς και από τα Χανιά.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα που υπογράφτηκε από τις δυο πλευρές περιλαμβάνει:

-Έκπτωση 50% του εισιτηρίου (σε καμπίνα) για την κάθε αποστολή (έως 18 ατόμων), που θα ταξιδέψουν στην γραμμή Πειραιά-Σούδα-Πειραιά.

-Η άδεια παραμονής των αθλητών και της αποστολής ως τις 10.30 το πρωί κατά την άφιξη των ομάδων στη Σούδα, σε κοινόχρηστους χώρους του πλοίου.

-Δικαίωμα αξιοποίησης του αθλητικού μενού και του continental breakfast (σε εκπτωτικές τιμές).

Εκτός από τα σωματεία της Αττικής, με πρωτοβουλία της ΕΣΧΑ, στην παραπάνω συνεργασία, έχουν συμπεριληφθεί και τα σωματεία: Σεριφάτο Αιγίου, Πολυνίκης Ναυπλίου (Α2 Γυναικών) και Πολυνίκης Ναυπλίου (Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών), τα οποία επίσης θα ταξιδέψουν για τα Χανιά.

«Η βοήθεια που υπάρχει από την Κοινοπραξία ANEK Lines-ΒLUE Star Ferries, ως χορηγοί μεταφοράς, στα σωματεία της Ένωσης μας και αλλά και γενικότερα σε όλα τα σωματεία της Κρήτης, είναι πολύ σημαντική» δηλώνει ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ Δημήτρης Σταυρακάκης.

Ο ίδιος επισήμανε επίσης: «Μέσω αυτής της χορηγίας, τα σωματεία της ΕΣΧΑ, όπως και όσα άλλα, πρέπει να μετακινηθούν προς τα Χανιά, είναι συνεπής στις υποχρεώσεις τους, ενώ σε ένα μεγάλο ποσοστό δίνονται μεγάλες ανάσες και στο οικονομικό μέρος, με το εκπτωτικό πρόγραμμα που τους χορηγείται. Ευχαριστούμε θερμά την Κοινοπραξία ANEK Lines-BLUE Star Ferries, που έκανε δεκτό το αίτημα μας και στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2019-2020, να είναι χορηγός-υποστηρικτής της ΕΣΧΑ καθώς επίσης ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Διευθυντή Εμπορικής Εκμετάλλευσης ΑΝΕΚ Lines κ. Αντώνη Καλαμάρα και την Υπεύθυνη Χορηγιών της ANEKLines κ. Άννα Νικολακάκη, για την βοήθεια τους και την συμβολή τους, στην επίτευξη της συμφωνίας».