ΕΣΧΑ: «Συγχαρητήρια στην Εθνική Γυναικών»

Η ΕΣΧΑ με ανακοίνωση της δίνει τα εύσημα στην Εθνική Ομάδα των Γυναικών, για την πρόκριση στην επόμενη φάση των Play Off του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023.

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ) συγχαίρουν τις αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών για την επιτυχημένη παρουσία τους και την πρόκριση στην Β’ Φάση των πλει οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2023. Η Ελληνική ομάδα στην πόλη Κάζιν, επικράτησε της Βοσνίας με 23-21 στο πρώτο παιχνίδι την Πέμπτη και παρά την ήττα της, στο δεύτερο αγώνα το Σάββατο με 22-21 έφτασε στην σημαντική πρόκριση.

Πολλά μπράβο στις αθλήτριες, στον προπονητή Παναγιώτη Μεσσήνη, στους συνεργάτες του και όσους ήταν στην αποστολή. Το γεγονός ότι κατάφερε η ελληνική ομάδα να πάρει την πρόκριση εκτός έδρας, παίζοντας με πολύ πάθος και σοβαρότητα, αποδεικνύει με το παραπάνω την θέληση που έχουν οι παίκτριες της εθνικής μας όταν μετέχουν σε επίσημες διοργανώσεις φορώντας το εθνόσημο. Πολλά μπράβο και ευχές για επιτυχημένη συνέχεια και στην Β’ Φάση των πλει οφ» τονίζει η ΕΣΧΑ στην ανακοίνωση της».