ΕΣΝ Βριλησσίων- Αερωπός Έδεσσας Man Dynamic (16/11, 16.30)

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι και πολύ ιδιαίτερο θα διεξαχθεί στα Βριλήσσια με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Αερωπό Έδεσσας με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην 9η θέση με 4 πόντους.
Η απίστευτη συγκυρία σε αυτό το ματς είναι ότι ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Θάνου Τούτση στα Βριλήσσια, Κώστας Τούτσης, μόλις χθες συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία του Αερωπού, στη θέση του παραιτηθέντα Γιάννη Πηλαλίδη και αύριο θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των Εδεσσαίων απέναντι στην ομάδα που βρισκόταν πριν 48 ώρες!
Δηλώσεις
Θάνος Τούτσης (προπονητής Βριλησσίων):
 «Σίγουρα το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο για πολλούς λόγους. Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης μου Κώστας Τούτσης αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του Αερωπού. Ήταν μια απόφαση για επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους, ωστόσο δεν γνωρίζω αν τελικά θα βρίσκεται αύριο στον πάγκο του Αερωπού. Το παιχνίδι έχει τεράστια βαθμολογική σημασία. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη».
Κώστας Τούτσης (προπονητής Αερωπού Έδεσσας): «Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Ήταν κάτι ξαφνικό και σε χρονικό σημείο που θα ήθελα να ήταν διαφορετικό. Αν ήταν στο χέρι μου θα ήθελα το πρώτο μου ματς να ήταν απέναντι σε διαφορετικό αντίπαλο, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να επιλέγουμε πάντα τις σωστές στιγμές. Προφανώς δεν είχα χρόνο να δουλέψω με την ομάδα, στην ουσία έχω δει τα παιδιά μόνο στην σημερινή πρωινή προπόνηση. Θα πάμε με τη βάση αυτά που έχουν δουλέψει έως τώρα. Θα κρατήσουμε τα καλά και από κει και πέρα θα προσθέσω ότι μπορώ σύμφωνα με τη δική μου αγωνιστική ταυτότητα. Όλες οι ομάδες γνωρίζονται πλέον καλά, δεν υπάρχουν μυστικά και δεν θεωρώ ότι έχει κάποιο πλεονέκτημα ο Αερωπός επειδή ήμουν μέχρι πρότινος στα Βριλήσσια. Περισσότερο αυτή η συγκυρία τείνει προς το μειονέκτημα, παρά στο πλεονέκτημα».

Διαιτητές: Μερτινιάν- Τόλιος
Μετάδοσηhttps://www.youtube.com/watch?v=2orDwGZLmwg