Έτοιμη για την πρώτη “μάχη” κόντρα στην Γκoρένιε η ΑΕΚ

Να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στον τελικό του EHF Euroepan Cup, θέλει η ΑΕΚ που υποδέχεται αύριο (17/4, 19:00) στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ τη σλοβένικη Γκορένιε για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το COSMOTE 8HD TV και το κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, που θα ανακοινώσει αύριο την αποστολή, δήλωσε στο aek.gr: “Αρχικά θέλω να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα μας συμμετέχει σε ένα ευρωπαϊκό ημιτελικό! Ο αντίπαλος προέρχεται από μια μεγάλη νίκη και είναι αναγνωρισμένης αξίας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο για τους αθλητές μου και τους συνεργάτες μου από το να αντιμετωπίζουμε ομάδες τέτοιας δυναμικής. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά γι αυτό τον αγώνα και θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του. Αυτό που ζήτησα από την ομάδα είναι να απελευθερώσει όλη της την ενέργεια αύριο σε ένα από τα ιστορικότερα ραντεβού του τμήματος“.

Ο Δημήτρης Τζηράς δήλωσε στο aek.gr: “Το να παίζεις ημιτελικούς Ευρώπης είναι από μόνο του ένα σπουδαίο γεγονός.Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά και μεθοδικά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε ψυχή και σώμα για να φτάσουμε στην πρόκριση στον τελικό. Θα παίξουμε και για τα παιδιά που είναι τραυματισμένα. Το πρώτο ματς είναι στην έδρα μας και πρέπει να δείξουμε στον αντίπαλο μας εμπράκτως τη δίψα μας για ευρωπαϊκή διάκριση“.

Η ΑΕΚ θα συμμετάσχει για 3η φορά στην Ιστορία της σε Ημιτελικούς Ευρωπαϊκής Διοργάνωσης, όπου αγωνίστηκε ξανά το 2018 και το 2019. Ο αυριανός θα είναι ο 51ος αγώνας της Ένωσης στην Ευρώπη με στόχο 25η διεθνή νίκη της.