«Ευχαριστημένος από τη διάθεση των κοριτσιών»

Ευχαριστημένος από τη διάθεση των αθλητριών του αλλά και την καλή άμυνα και το επιθετικό τρανζίσιον ήταν ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πελεκίδης μετά το παιχνίδι με το Πανόραμα. Τόνισε επίσης πως η ομάδα του είχε πλάνο και τα 60 λεπτά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο acpaok.gr: «Πέρα από τους δύο βαθμούς είναι πολύ σημαντικό ότι παίξαμε έναν αγώνα που ζητήσαμε την καλή άμυνα και το επιθετικό τρανζίσιον, πήγαν πάρα πολύ καλά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλά χαμένα σουτ από τα έξι μέτρα, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι. Πέραν τούτου είμαι πολύ ευχαριστήμενος από την διάθεση που έβγαλαν τα κορίτσια. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ακόμα και από αυτά τα παιχνίδια, με ομάδες χαμηλότερης ομαδικής, η ομάδα όταν έχει ένα πλάνο και παίζει με τον ίδιο τρόπο επί 60 λεπτά, κερδίζει πράγματα. Μεγάλο μπράβο και ένα μπράβο στην ομάδα του Πανοράματος, καθώς γνωρίζοντας πως υπάρχει διαφορά δυναμικής, αποφάσισε να παίξει με γρήγορο ρυθμό, κάτι που μας ευνόησε και εμάς».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε στις δηλώσεις της και η Μαρία Χατζηπαρασίδου: «Πρώτα απ’όλα να συγχαρώ όλη την ομάδα. Αυτός είναι ο ρυθμός που θέλουμε να βγάζουμε εμείς, και δεν κοιτάμε ποιος αντίπαλος βρίσκεται απέναντι μας, καθώς παίζουμε σ’ένα χαμηλού επιπέδου πρωτάθλημα. Το σημερινό παιχνίδι δεν το είδαμε διαφορετικά, καθώς έχουμε δώσει πολλά φιλικά με την ομάδα του Πανοράματος, οπότε δεν μας δημιούργησε άγχος, η νίκη της πρεμιέρας τους».