Φαίακας: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Κυριες και κύριοι της οχε και της κεδ . Το σωματείο μας από την αρχή της αγωνιστικής σεζόν με πλήρη συναίσθηση του επιπέδου όλου του αθλήματος και κατά συνέπεια και της διαιτησίας αποφάσισε και λειτούργησε με υπομονή και γνώμονα την προστασία του αθλήματος . Δεν μπήκαμε στον πειρασμό να αρχίσουμε να κρίνουμε δημόσια τι αντιμετωπίσαμε σε επίπεδο διαιτησίας όπου και αν αγωνιστήκαμε κοιτάζοντας πρώτα τις δικές αγωνιστικές ευθύνες και μετά τα λάθη των άλλων ….!!!
Ως εδώ όμως…..!!!!!!!
Στον αγώνα της ομάδας μας εναντίων του Α.Σ.Ε Δουκα γίναμε μάρτυρες μιας προκλητικής επί 60 λεπτά διαιτησίας εναντίων μας που ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της άγνοιας και των ανθρωπίνων λαθών . Από ένα ζευγάρι που εσείς οι ίδιοι μας το εμφανίζεται στα μέσα επικοινωνίας ως πολλά υποσχόμενο .
Εμεις λοιπόν τι να υποθέσουμε από το ακριτικό νησί μας…; Δεν θα υποθέσουμε τίποτα κύριες και κύριοι .
Κρατάμε αυτό που είδαμε , μια σφαγή άνευ προηγούμενου από το 1 λεπτό μέχρι το σφυριγμα της λήξης . Ντροπή για όλους μας αυτές οι αστειότητες .
Εμείς επιχειρούμε με αυτή την ανακοίνωση να ενημερώσουμε και να προειδοποιήσουμε όλους . Ελπίζουμε να μην συνεχιστεί αυτός ο κατήφορος και να επιτραπεί στις ομάδες να διεκδικήσουν μέσα στα γήπεδα ότι τους αναλογεί .

Όσο για το διαιτητικό δίδυμο εμεις δεν ζητάμε την εξαίρεση κανενός . Μακρυά από εμάς αυτές οι λογικές . Ζητάμε από την κεδ την εξέταση του dvd του αγώνα και την παραδειγματική τιμωρία τους και όχι μια τιμωρία στάχτη στα ματια.

Υ.Γ Σε περίπτωση που το σωματείο μας ,συνέπεια αυτής της τραγικής διαιτησίας βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να υποβιβαστεί , αυτονόητα η ευθύνη βαραίνει όλους και θα είναι μια ανεξίτηλη Κηλίδα που θα παραπέμπει σε άλλες αξέχαστες εποχές του αθλήματος .
Υ.Γ 2 Για τον Α.Ο Φαιαξ η διαδικασία των play-out είναι με το καλημέρα μια διαδικασία αλλοιωμένη σε ανεπίτρεπτο βαθμό … για το ελληνικό χάντμπολ είναι απλά Δευτέρα….;;; Αναμένουμε αντιδράσεις από όλους τους εμπλεκόμενους .

Φάσεις Διαμαρτυρίας & Βίντεο αγώνα:

***5:10 δεν δόθηκε φάουλ στον αθλητή της ομάδας μας Stanislav από τον αμυνόμενο Μαρκατατο αθλητή του Δουκα & φάγαμε γκολ στην αντεπίθεση (δεν δόθηκε καν παρατήρηση )
***12:28 άμυνα μέσα από τα 6 από τον αθλητή του Δουκα Παγιατη Λευτέρη στον αθλητή της ομάδας μας Velibor & φάγαμε γκολ στην αντεπίθεση (δεν δόθηκε πέναλτι)
**17:30 ριμπάουντ φάουλ στον αθλητή της ομάδας μας Stanislav από τον αθλητή του Δουκα Μαρκατατο ,δεν δόθηκε ποτέ στην ομάδα μας ,γκολ στην αντεπίθεση για την ομάδα του Δουκα
***18:07 Προσπαθεί για να κόψει δεύτερο πιβοτ το εξτρέμ της ομάδας μας Τσιλης Αγγελος,τράβηγμα από το λαιμό από τον αθλητή του Δουκα Στεφανιτση ,(καθαρή παράβαση κόκκινης κάρτας ),δεν δόθηκε ποτέ
***18:40 υποδοχή της πασάς από τον αθλητή της ομάδας μας Αγγέλου Τσιλη ,στρίβει για γκολ,παράβαση διλεπτης απόβολης από τον αθλητή του Δουκα Τσιγαριδα που τον μαρκάρει ,δεν δόθηκε ποτέ
***36:30 επαφή στο πρόσωπο στον αθλητή της ομάδας μας Aldin sakic από τον αθλητή του Δουκα Μαρκατατο,καθαρή παράβαση κόκκινης κάρτας,δεν δόθηκε ποτέ
**41:06 άμυνα μέσα από τα 6,δεν δίνεται πέναλτι κ στη συνέχεια της φάσης δεν δίνεται δίλεπτη αποβολή στον αθλητή του Δουκα Αποστολιδη
****42:03 επιθετικό του αθλητή του Δουκα Ντουνη,επάνω στον αμυνόμενο αθλητή μας Velibor ,δεν δόθηκε ποτέ ,στη συνέχεια της φάσης δεχτήκαμε γκολ
*** 43:14 Η διαιτητής αφήνει πλεονέκτημα στα πόδια του αθλητή της ομάδας μας Αντώνη Κοντή και ο αθλητής του Δουκα Παγιατης Λευτέρης βγαίνει στον αιφνιδιασμό και σκοράρει ο Δούκας
***43:51 σπρώξιμο με τεντωμένα χέρια του αμυνόμενου αθλητή της ομάδας του Δουκα Στεφανιτση επάνω στον αθλητή της ομάδας μας Αγγέλου Τσιλη και επαφή στον αέρα κατά τη φάση του σουτ,( δεν δόθηκε ποτέ πέναλτι )
***57:26 καθαρό φάουλ με τεντωμένα χέρια στον αθλητή της ομάδας μας Αντώνη Κοντή από τον αμυνόμενο αθλητή του Δουκα Γιαντσα (στο οποίο δεν δόθηκε τίποτα )
***1:15:58 δεν δίνεται φλοπινγκ και δίλεπτη αποβολή στον αθλητή του Δουκα Γιοσμου”