Γεωργιάδης:«Μόνο κέρδη από την διοργάνωση»

Δηλώσεις έκανε ο τεχνικός της Εθνικής Εφήβων Νίκος Γεωργιάδης με αφορμή της συμμετοχή της Ελλάδας στην 17η Μεσογειάδα Εφήβων που θα διεξαχθεί από 17 έως 22 Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Τόνισε πως ο στόχος είναι να φανεί ανταγωνιστική η ομάδα σε όλα τα παιχνίδια και πως μόνο κέρδη μπορεί να έχει από αυτήν την διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Γραφείο Τύπου της διοργάνωσης: «Το σημαντικότερο είναι ότι θα δώσουμε εννέα παιχνίδια. Είναι σίγουρο πως θα αντιμετωπίσουμε ομάδες από Αφρική, Ασία και Ευρώπη με διαφορετικές χαντμπολικές κουλτούρες. Εκτός από τις Ρουμανία και Σερβία με τις οποίες έχουμε παίξει στο παρελθόν, τους άλλους αντιπάλους στον όμιλο δεν τους γνωρίζουμε. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια, να διεκδικούμε νίκες απέναντι σε όλους τους αντιπάλους και να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση για την χώρα. Το επίπεδο του τουρνουά είναι υψηλό, μόνο κέρδη μπορούμε να έχουμε».

Για τα ματς της πρεμιέρας είπε:
«Η Αίγυπτος στο τελευταίο παγκόσμιο εφήβων πήρε το χρυσό, αυτό δείχνει το επίπεδο που έχουν στις μικρές ηλικίες. Σίγουρα εκφράζει την δυναμική των χωρών της Βόρειας Αφρικής που είναι δυνατές στο χάντμπολ. Η Σερβία είναι μια παραδοσιακή χώρα του αθλήματος».