Για το 2Χ2 η ΑΕΚ

Να κάνει το 2 στα 2 στα play-off της Handball Premier θέλει η ΑΕΚ που αντιμετωπίζει στις 17:00 εκτός έδρας την BiancoMonte Δράμα.

Στην αποστολή των Κυπελλούχων επέστρεψε ο Λέμος που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Αναλυτικά η αποστολή των “κιτρινόμαυρων” αποτελείται από τους: Βauer, Janca, Αραμπατζή, Τζηρά, Δομπρή, Νικολαΐδη, Kosanovic, Μυλωνά, Κοτσιώνη, Lemos, Παπαδιονυσίου, Nuic, Αραπακόπουλο, Buneta, Καλόμοιρο, Κεδέρη.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Star Β. Ελλάδος.

Ο τεχνικός της Δράμας, Σάκης Βαλαβάνης δήλωσε:  “Στόχος μας είναι να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε ένα παιχνίδι που έχει πεντακάθαρο φαβορί αλλά από την μεριά μας θα εξαντλήσουμε κάθε ευκαιρία που θα μας δοθεί στο παιχνίδι. Έτσι και αλλιώς σε κάθε παιχνίδι ψάχνουμε την καλύτερη δυνατόν απόδοσή μας και την νίκη”.

Ο Παναγιώτης Νικολαΐδης δήλωσε στο aek.gr: “Έχοντας πάρει μια αρκετά σημαντική νίκη στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ακολουθεί ένα παιχνίδι με μια καλή και νεανική ομάδα που είναι μαχητική και εχει δειξει τα τελευταία χρόνια ότι είναι υπολογίσιμη δύναμη η Δράμα. Εμείς από τη μεριά μας θα εμφανιστούμε έτοιμοι στο αυριανό παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι, έχοντας 3 παιχνίδια ακομα, έτσι ώστε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τους τελικούς. Είμαι αισιόδοξος, ύστερα από τους 2 στόχους που ήταν το κύπελλο και η Ευρώπη.  Είμαστε ένα βήμα πριν από μια ιστορική στιγμή την οποία θέλουμε πολύ, παραμένουμε συγκεντρωμένοι και θα εμφανιστούμε έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια“.