Γιόσμου: «Παιχνίδι με υψηλές απαιτήσεις»

Νίκη για να εδραιωθεί στην τετράδα του Νοτίου Ομίλου θέλει ο Δούκας που αύριο, Σάββατο (4/12, 12,30- ΕΡΤ3) αντιμετωπίζει τον Ιωνικό στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την 10η αγωνιστική της Handball Premier.

Ο παίκτης του ΑΣΕΔ, Σωτήρης Γιόσμου, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Ιωνικό, μίλησε για το αυριανό ντέρμπι στη σελίδα της ομάδας:

«Σε καθημερινή βάση προσπαθούμε να καλύπτουμε τα κενά μας, να βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας και να γινόμαστε καλύτεροι αθλητές και χαντμπολιστες. Με αυτό ως οδηγό  κινούμαστε και για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, το οποίο πρόκειται να είναι ένα παιχνίδι με υψηλές απαιτήσεις τόσο σωματικά, όσο και  πνευματικά. Θέλουμε να αποφύγουμε τις κακές αγωνιστικά στιγμές που είχαμε στον πρώτο γύρο με τη συγκεκριμένη ομάδα και να είμαστε αυτοί που θα πάρουμε τη νίκη. Προετοιμαζόμαστε εδώ και μέρες όπως κάθε φορά, ώστε να είμαστε έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα την ώρα του αγώνα αλλά και να παρουσιάζουμε καλύτερη αγωνιστική εικόνα συνολικά. Ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών μας και με πολλή συγκέντρωση μπορούμε να πάρουμε αυτό που επιζητούμε σε κάθε παιχνίδι, ειδικά σε ένα ματς που είναι βαρύνουσας σημασίας και για τη συνέχεια».