Γκάτζιου:«Να κάνουμε και φέτος το νταμπλ»

Η κυπελλούχος με την φανέλα του ΠΑΟΚ Βάσια Γκάτζιου έκανε δηλώσεις στο e-hanbdall.gr για την κατάκτηση του τίτλου, την δική της εμάνιση στον τελικό αλλά και τους δικούς της στόχους. Ανέφερε πως στόχος είναι το ντάμπλ με τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως θα ήθελε στο μέλλον μια διάκριση και με τη φανέλα της Εθνικής.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο e-handball.gr:

Για την κατάκτηση του κυπέλλου:«Ήταν ο πρώτος στόχος της χρονιάς και πραγματικά είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που το κατακτήσαμε. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένες και χαρούμενες που φέραμε άλλο ένα κύπελλο στο σύλλογο γιατί είναι πολύ σημαντικό. Επόμενος στόχος είναι το πρωτάθλημα και δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε κι αυτό το στόχο. Είναι ο δεύτερος, δηλαδή να κάνουμε και φέτος το ντάμπλ όπως και πέρσι».

Για την δική της εμφάνιση στον τελικό: «Η δουλειά στην προπόνηση είναι πολύ σημαντική. Αν συγκρίνω τον εαυτό μου 2 χρόνια πριν με τώρα δεν έχω καμία σχέση και θεωρώ ότι η δουλειά, η στήριξη από τα κορίτσια και η ομαδικότητα με βοήθησαν να βγάλω ένα τέτοιο αποτέλεσμα σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι».

Για τον κόσμο στο γήπεδο: «Στο γήπεδο της Βέροιας συναντήσαμε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, το γήπεδο ήταν γεμάτο, υπήρχαν πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ που μας έδωσαν το πάθος, τη στήριξη που χρειαζόμασταν και τη δύναμη και καταφέραμε να το βγάλουμε αυτό στο γήπεδο. Είναι ο 8ος παίκτης μας και τον θέλουμε δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι».

Για τους προσωπικούς της στόχους: «Σίγουρα στόχος μου είναι να κατακτήσω κι άλλα κύπελλα και θα ήθελα να έχουμε και μια επιτυχία με την Εθνική ομάδα που είναι κι αυτό πολύ σημαντικό και γιατί όχι θα ήθελα να δοκιμάσω τον εαυτό μου στο εξωτερικό».