Γούσιος και Παπάζογλου για τη νίκη επί της Πυλαίας

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γούσιου και του Θανάση Παπάζογλου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας με 30-26, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Handball Premier.
Παναγιώτης Γούσιος (Προπονητής ΠΑΟΚ): «Είναι η πιο δύσκολη περίοδο για εμάς, υπάρχει μεγάλη κόπωση, σε 25 ημέρες έχουμε παίξει 8 αγώνες. Σήμερα το ματς ήταν πολύ δύσκολο, από τα τρία πίβοτ που είχαμε στο σχεδιασμό μας είχαμε εκτός Τσαναξίδη, Αποστόλου και με 39,5 πυρετό τον Τσαμουρίδη που έπαιξε όσο μπόρεσε. Κλήθηκε να καλύψει το κενό ο Λαδάκης που ανταποκρίθηκε πολύ καλά. Συνεχίζουμε με ένα ακόμα δύσκολο ματς στην Έδεσσα κόντρα στον Αερωπό».
Θανάσης Παπάζογλου (παίκτης ΠΑΟΚ): «Επιστρέψαμε στις νίκες μετά από 4 αρνητικά αποτελέσματα, 3 ήττες και 1 ισοπαλία. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε για να πάρουμε ρυθμό γιατί ακολουθεί ένα απαιτητικό πρόγραμμα με πολλούς αγώνες σε διάστημα λίγων ημερών και λίγη ξεκούραση. Σήμερα έλειπαν και κάποια παιδιά από τους βασικούς μας παίκτες. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Ήμασταν από νωρίς μπροστά στο σκορ και κρατήσαμε τη διαφορά μέχρι το φινάλε. Σαφώς επηρεάζει το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Είμαστε μια νεανική ομάδα που βρισκόμαστε όλο και περισσότερο μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Θέλουμε να κερδίσουμε τον Αερωπό, έχουν αλλάξει προπονητή, αλλά αυτό δεν μας επηρεάζει, πάμε για τη νίκη».