Γραμματικός: «Ο χρόνος είναι σύμμαχος μας. Θα εμφανιστούμε καλύτεροι στο μέλλον»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Νίκου Γραμματικού και του αθλητή Βύρωνα Παπαδόπουλου μετά τη νίκη επι της Δράμας.

Νίκος Γραμματικός: «Κρατάω την σοβαρότητα που μπήκε η ομάδα και στο ότι μείναμε πιστοί σε κάποια πράγματα που επισημάνει κυρίως στην άμυνα. Έχω πει από την αρχή ότι θέλουμε και πρέπει να διορθώσουμε πάρα πολλά και στην επίθεση και στην άμυνα. Ανεξάρτητα αν είναι μικρά στα σκορ, με την ομάδα που έχουμε πρέπει να εμφανιζόμαστε πάρα πολύ δυνατοί σε όλους τους τομείς, για αυτό επαναλαμβάνω ότι θέλουμε δουλειά. Έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παιδιών και στην επίθεση και στην άμυνα αλλά και στον αιφνιδιασμό τρέξαμε αρκετά. Από κει και πέρα θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, έχουμε σύμμαχο το χρόνο και είμαι σίγουρος ότι θα εμφανιστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Βύρωνας Παπαδόπουλος: «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα μετά τον ΠΑΟΚ, μια εβδομάδα ανασύνταξης κυρίως. Έπρεπε να αντιδράσουμε και το κάναμε σήμερα με το σωστό τρόπο, δηλαδή με μια νίκη στην έδρα μας με καλή εμφάνιση, με δυνατή άμυνα, όπως έπρεπε και με συνεργασίες. Στο τέλος πραγματικά πήραμε αυτό που αξίζαμε. Χρειαζόμαστε χρόνο, αυτή είναι η αλήθεια, αλλά πιστεύω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο και με πολλή δουλειά στο τέλος θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό που μας αρμόζει».