Γραμματικός: «Βήμα – Βήμα θα βελτιώσουμε την ομάδα»

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος και Γραμματικός και Παπαβασίλης μιλούν για τη νίκη επι του Ζαφειρακη και τη συνέχεια.

Νίκος Γραμματικός (Προπονητής Ολυμπιακού): «Όντως έκλεισε καλά ο χρόνος, ήταν σημαντικό που περάσαμε στην επόμενη φάση. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα η ομάδα έπαιξε σοβαρά, όπως έπρεπε. Ο Ζαφειράκης είναι καλή ομάδα, πολύ σοβαρή ομάδα, ο Κώστας Δεληγιάννης κάνει πολύ καλή δουλειά. Εκτός από 4-5 λεπτά στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας ήταν πολύ συγκεντρωμένη, τρέξαμε, είχαμε καλές επιστροφές, οπότε έκλεισε πολύ καλά το 2022. Θα μιλήσουμε με τα παιδιά, μας περιμένει πολύ σκληρή δουλειά, για να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Βήμα-βήμα, θέλω να βελτιώσουμε όσο το δυνατόν γίνεται την ομάδα. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές, με υγεία πάνω από όλα».

Γιώργος Παπαβασίλης (Παίκτης Ολυμπιακού): «Πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα μας, κόντρα στον Ζαφειράκη, είχαμε ρυθμό στο παιχνίδι μας, τρέξαμε, τρέξαμε μπροστά και πίσω, είχαμε καλές επιστροφές και φτάσαμε σε μία εύκολη νίκη. Είναι σημαντικό, παρά τη μεγάλη διακοπή που θα έχουμε, η ομάδα να συνεχίσει να βρίσκεται στον ίδιο ρυθμό, ώστε να έχουμε μια καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Καλές γιορτές σε όλους, καλά Χριστούγεννα».