Η 17αδα της Εθνικής Ανδρών για Βέλγιο

Αναχωρεί αύριο το πρωί (10:45) από την Αθήνα με προορισμό τις Βρυξέλλες η αποστολή της Εθνικής Ανδρών, προκειμένου την Τετάρτη 8/3 και ώρα 21:10 να αντιμετωπίσει το Βέλγιο στην πόλη Χάσελτ για την 3η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του ΕURO 2024.

Τόσο το εκτός έδρας παιχνίδι, όσο και αυτό στη Χαλκίδα (12/3, 18:00) με τους Βέλγους για την 4η αγωνιστική, αποτελούν δύο μεγάλα ραντεβού για την Εθνική μας ομάδα, καθώς μπορούν να κρίνουν την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Όλοι στην ομάδα είναι έτοιμοι για αυτούς τους δύο σπουδαίους αγώνες, τους κρισιμότερους εδώ και πολλά χρόνια για το ελληνικό χάντμπολ.

Ο αγώνας της Τετάρτης θα μεταδοθεί από το CosmoteSport9, ενώ αυτός της Κυριακής από το ΕΡΤsports.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους με προπόνηση στο γήπεδο χάντμπολ του ΣΕΦ.

Στην προετοιμασία δεν κατάφεραν να πάρουν μέρος οι τραυματίες Δημήτρης Τζηράς και Πάνος Καραμπουρνιώτης, ο οποίοι τέθηκαν εκτός από τις διπλές αναμετρήσεις.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Ζαραβίνας επέλεξε για την αποστολή της Εθνικής Ανδρών τους παρακάτω 17 αθλητές: Μπουκοβίνας, Παπαντωνόπουλος, Αραμπατζής, Μπάγιος, Παπαβασίλης, Κωστακίδης, Μυλωνάς, Σάββας, Μπόσκος, Τόσκας, Πασσιάς, Παπάζογλου, Μάλλιος, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Παπαδιονυσίου, Λιάπης.

5ος όμιλος
Βαθμολογία (σε 2 ματς)
1. Κροατία 4
2. Ελλάδα 2
—————
3. Ολλανδία 2
—————
4. Βέλγιο 0
*Στην τελική φάση προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες και οι τέσσερις καλύτεροι 3οι όλων των ομίλων, χωρίς να υπολογίζονται τα αποτελέσματα με τους 4ους.