Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Δούκα στο ΟΑΚΑ (30/11, 19.00)

Στην αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ θα υποδεχτεί αύριο (30/11, 19.00) τον ΑΣΕ Δούκα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Handball Premier. Ο Αλέξης Αλβανός και οι παίκτες του θα επιδιώξουν να πετύχουν μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα που θα τους διατηρήσει αήττητους και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, δίνοντας τους παράλληλα ένα έξτρα ψυχολογικό «μπουστ» ενόψει των Ευρωπαϊκών τους αναμετρήσεων. Από την άλλη, ο ΑΣΕ Δούκα έχει αποδείξει ότι είναι ένας μαχητικός αντίπαλος και διεκδικεί το καλύτερο αποτέλεσμα από όλα τα παιχνίδια.

Δηλώσεις 

Τάσος Παπαδιονυσίου (πίβοτ ΑΕΚ): « Με τον αγώνα απέναντι στον Δούκα ξεκινά για εμάς μια σειρά από δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια, καθώς θα κληθούμε να δώσουμε αρκετούς αγώνες σε σύντομο χρονικό διάστημα τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να το καταφέρουμε απέναντι σε μια νεανική και ταλαντούχα ομάδα όπως είναι ο Δούκας. Έχουμε σεβασμό για κάθε αντίπαλο και θα πρέπει να προσεγγίσουμε τον αγώνα με σοβαρότητα αφού όπως παρατηρούμε το φετινό πρωτάθλημα είναι αρκετά αμφίρροπο και δεν θέλουμε να πέσουμε θύμα κάποια έκπληξης ενόψει της δύσκολης συνέχειας μας.

Ανδρέας Γερουλάνος (περιφερειακός ΑΣΕ Δούκα): «Γνωρίζουμε τη δυναμική της ΑΕΚ, η οποία είναι και πρωτοπόρος του πρωταθλήματος. Τέτοιου είδους παιχνίδια αποτελούν πρόκληση για εμάς διότι είμαστε μια ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας και δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα παρά μόνο να κερδίσουμε πολλά. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή και να δώσουμε όλοι το 100% των δυνατοτήτων μας. Είναι το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου και θέλουμε κλείσει με μια καλή εμφάνιση».