Η Ανόρθωση ζητά να ολοκληρωθούν Πρωτάθλημα και Κύπελλο

Τις προτάσεις που κοινοποίησε στην Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως για την ολοκλήρωση τόσο του Πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου, γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής της η Ανόρθωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυπριακού συλλόγου:

«Η ομάδα μας από την πρώτη στιγμή στήριξε όλα τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Η υγεία των αθλητών και του φίλαθλου κόσμου πάντοτε ήταν και είναι προτεραιότητά μας.

Σήμερα ανακοινώνουμε τις θέσεις μας για την επόμενη ημέρα και δεν θα μπορούσε να είναι κάτι πέραν από την διασφάλιση όλων των υγειονομικών μέτρων για συνέχιση όλων των διοργανώσεων.

Στο πλαίσιο αυτό η Ανόρθωση επισήμως ενημέρωσε την Ομοσπονδία για την:

-Ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος και ανάδειξη του Πρωταθλητή μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

-Ολοκλήρωση της διοργάνωσης του Κυπέλλου για ανάδειξη του Κυπελλούχου μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι διοργανώσεις πρέπει να συνεχιστούν από το σημείο που σταμάτησαν τηρουμένων όλων των κανόνων υγιεινής για την προστασία και την πρόληψη μετάδοσης του ιού με βάση των αποφάσεων της Κυβέρνησης και των ειδικών επιστημόνων.

Οι αγώνες πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο με ασφάλεια και υπευθυνότητα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

It’s Game Time! Οι διοργανώσεις πρέπει να συνεχιστούν απο το σημείο που σταμάτησαν τηρουμένων όλων των κανόνων υγιεινής για την προστασία και την πρόληψη μεταδόσης του ιού με βάση τις αποφάσεις της Κυβέρνησης και των ειδικών επιστημόνων. Οι αγώνες κρίνονται στο γήπεδο με Ασφάλεια και Υπευθυνότητα. The events must continue from the point where they have been stopped in compliance with all hygiene rules for the protection and prevention of virus transmission on the basis of the decisions of the Government and the experts. The matches are judged on the field with Safety and Responsibility. We Are Anorthosis Famagusta!! 🔵⚪ #AnorthosisHC #handball #ΜόνοΚορυφή

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anorthosis Famagusta Handball (@anorthosishc) στις